Αθήνα - Λονδίνο: Χαμός στο ίσωμα (OA, BA, A3, EZY, Economy)

• Thread starter Thread starter Kiwi Jumbo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά τι φορτώνεις; αφού είναι κ overview μπορείς να δεις κ πώς λειτουργεί σε άλλες ανταγωνιστικές διαδρομές η αγορά. Μην ξεχάσεις να βάλεις το καρτέλ του Βασιλάκη με την LH κ πώς η ΒΑ σαμποτάρει τον Ο'Λιρι.

Kiwi Jumbo":2vxyoqa0 said:
Η νΟΑ όσο και να μην το δεχόμαστε είναι νέα εταιρία να θυμηθούμε πως ήταν η Αιγαίου όταν ξεκίνησε?
Οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωνεί κάθετα αλλά αυτό πάει να πει συζήτηση. :great: :great:

Απλά η νΟΑ δεν ξεκίνησε ακριβώς τον Σεπτέμβρη 09, κουβαλάει ένα σήμα 40 ετών = άλλες απαιτήσεις.

Τώρα για το δρομολόγιο, το έκανα συχνά πριν από 2 χρόνια κ ο ανταγωνισμός δεν λειτουργούσε κ πολύ, αν έβρισκα ένα κάτω απο 200Ε return ήμουν ευχαριστημένος (εκτός ΕΖΥ)

ΥΓ
fyi 1E= 0.913£

Με το ‘’τι φορτώνεις?’’ δεν κατάλαβα.
Όσο για το σήμα καλά λες απλά το κουβαλάει δεν είναι ο συνεχιστής του, προσπαθεί να το ξαναφτιάξει όπως πρέπει και δεν νομίζω πως γίνετε σε μια νύκτα αυτό, εκτός άμα έχεις κάποιο παράδειγμα άλλης εταιρίας που άνοιξε ολοκαίνουργια στο μικρό διάστημα που έκανε η νΟΑ και πρόσφερε στο κοινό ότι και οι ανταγωνιστές που είχαν εδραιωθεί στο χώρο. Για μένα η νΟΑ χρήζει παράτασης χρόνου και από πόλους θα το έχει θέλω να πιστεύω, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είμαστε τόσο ρηχοί πια…. :wink:

Το γεύμα νομίζω το αδικείς όταν του βάζεις 10/10, μόνο η διπλή καρυδόπιτα που σου έφεραν έξτρα συν των διπλανών, νομίζω παίρνει επάξια 20/10 το γεύμα... Και η ευγένεια του πληρώματος λέει πάρα πολλά...

Και εγώ ήθελα να βάλω παραπάνω αλλά άμα έβαζα θα άρχιζαν τα σχόλια του τύπου ‘’Δηλαδή άμα βάζεις 20 στην ΟΑ τι πρέπει να βάλεις σε Singapore Qatar Kingfisher και άλλες εταιρίες 5 αστέρων??’’ όποτε το κράτησα ταπεινά χαμηλά….. :great:

Γιατι ? οι υπολοιπες εταιριες που γραφεις τι σχεση εχουν με την πτηση σου ? με την ΟΑ πεταξες σε συγκεκριμενο δρομολογιο , αυτη θα βαθμολογησεις για τις υπηρεσιες της , αν θα είναι 10/10 είναι για αυτο και οχι για το τι θα μπορουσαν να προσφερουν αλλοι αν πεταγες με αυτους :)

Κοίτα εγώ για το τελικό service θα της έβαζα άνετα υψηλό βαθμό αλλά επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πολλοί θα μου την έλεγαν (ω ναι είναι αλήθεια) όπως και έγινε πιο πάνω , κρατήθηκα εκεί που είμαι…… :great: :great:

Καλύτερα να μάθεις από τώρα να λες τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνώμη και να τη στηρίζεις με λογικά επιχειρήματα, παρά να γράφεις στους άλλους αυτά που νομίζεις ότι ΕΚΕΙΝΟΙ θέλουν να διαβάσουν.

:deadthread: