C421, δεν υπάρχει κανένας λόγος εξύβρισης ή συκοφάντησης κανενός. Φυσικά και μπορείς ευγενικά να εκφράσεις τις απόψεις σου, έτσι όπως τα είδες, αν τα είδες, τα γεγονότα ή όπως εσύ θα ήθελες να γίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί οι απόψεις σου να ληφθούν υπ’ όψιν σε μελλοντική επανάληψη του γεγονότος αν και όποτε επαναληφθεί.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι: 1. Δεν ήταν εβδομάδα αλλά 2&1/2 ημέρες συν τις διαλέξεις . 2. Ιπτάμενη εβδομάδα (Flying) ήταν μόνο για τους 50 Ιπτάμενους, οι υπόλοιποι ήταν, αν ήταν, θεατές. 3. Επειδή η όλη δραστηριότητα είναι μια Εμπορική Επιχείρηση με Αεροπορικό αντικείμενο (εταιρεία, διοργανωτής, χορηγοί), είναι καθαρά θέμα των διοργανωτών να αποφασίσουν ανάλογα με το Οικονομικό αποτέλεσμα (θετικό ή αρνητικό) αν θα το επιχειρήσουν ξανά, πότε και σε ποιο χώρο (Μακεδονία, Πελοπόννησο ή Στερεά Ελλάδα) για να το δουν και άλλοι. 4. Το θέμα αφορούσε κατά 90% την Πολεμική Αεροπορία και την Αμυντική Βιομηχανία. Κάπου διάβασα ότι θύμιζε σύναξη του ΝΑΤΟ, μήπως Αρχάγγελο; 5. Υπήρχε Έσοδο για τους διοργανωτές, κόστος για τους θεατές (περίπου 120-150€ για μια τετραμελή οικογένεια). 6. Το γεγονός έλαβε χώρα σε Δημόσιο χώρο και δεν γνωρίζω τον τρόπο διάθεσης του χώρου εκ μέρους της ΠΑ. 7. Απασχόλησε προφανώς έμμισθο προσωπικό, εθελοντές, αλλά και υποχρεωτικά ένστολο προσωπικό. 8. Οι δύο είσοδοι στον χώρο ήταν σκέτη ταλαιπωρία. 8. Οι θέσεις των θεατών μακριά από τα δρώμενα. 9. Μήπως πρέπει να αλλαχθεί ο τίτλος, ας πούμε σε “Aviation Meeting”? κλπ.
Δεν θα κάνω καμία σύγκριση με τις προηγούμενες εκδηλώσεις ή αυτές που κάποτε γινότανε με καθαρά Αεραθλητικό χαρακτήρα, βασισμένες σε εθελοντές αεραθλητές, που κάποιοι πλήρωναν από την τσέπη τους για την συμμετοχή και την οργάνωση. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ο καθένας ας κρίνει και ας αποφασίσει μόνος του. Δεν επιθυμώ σχόλια στις απόψεις μου αλλά προτάσεις για βελτίωση τέτοιων γεγονότων. Δικές μου προτάσεις είναι τα αντίθετα από τα παραπάνω στραβά. Πάντα Καλόπιστα και με αγάπη.