Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Θα ανακοινωθεί κάτι επίσημα για την συνεργασία με την Αστρα; Από όσο μας υποδηλώνει ένα πρόσφατο τριπ ριπορτ η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει άρχισει ήδη. Επίσης τι συμβαίνει και η ZF τρέχει για συνεργασίες όπως αυτή με την Sky express? Ακόμα δεν άρχισε νοικιασμένα βάζει για τις πτήσεις της (και μετά φωνάζουμε για κάποια άλλη εταιρεία, χωρίς να θέλω να προσβάλλω καμία εταιρεία).

Να πω και εγω αυτο , 2-3 μερες τωρα πολυ Astra και Κρητικες πετανε με callsighn Athens , ή τα εχουν κανει σαλατα με το προγραμμα τους ή χαλασε κανενα δικο τους και εγινε παλι σαλατα μιας και δεν πρεπει να εχουν spear αεροπλανο .
Ειναι κριμα να εχεις δει το ομορφο 145 και να θες να ταξιδεψεις απο το Ηρακλειο με αυτο και να βλεπεις φαντη μπαστουνι το jetstream κριμας (και εχουν απολυτο δικιο οι επιβατεοι....και ας ειναι γκρινιαριδες Ελληναρες ....που ,που και που εχουν δικιο)
Καποιος που ξερει μπορει να μου πει αν μπαινει(και φευγει) foul το Embraer απο την Χιο , καποια σχολια ακουσα αλλα δεν τα πηρα σοβαρα....

Ευχαριστω...

δεν καταλαβα που ειναι το "σαλατα" απλα ειναι θεμα supply and demand και καλυπτουν την ζητηση με adhoc leases

businesswise το βλεπω σαν μια πολυ καλη κινηση

Επειδή πλέον το ένα και μοναδικό τόπικ για την Athens Airways έχει γεμίσει και περιέχει πολλά διαφορετικά θέματα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα κατηγορία αποκλειστικά για την Athens Airways.

Το κλειδώνω αυτό το θέμα και ο επόμενος που θέλει να γράψει κάτι, απλά ας ανοίξει ένα νέο νήμα με ένα συγκεκριμένο θέμα. :great:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.