Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
βεβαιως ..καποιες πτησεις της zf θα ειναι operated by astra.ξερω σιγουρα για το αθηνα -χιος και μια πτηση αθηνα-θεσσ.

1) Για ποιο λόγο η συνεργασία?δεν βγαίνει το πρόγραμμα της Αθενς με τα α/φη και νοικιάζει από την άστρα? θέλει μεγαλύτερη χωρητικότητα μέχρι να πάρει ίδια μεγαλύτερα ά/φη? (αφού οι πληρότητες ακόμα είναι χαμηλές..δεν θαπρεπε να περιμένει πρώτα?) Προσωπικά αν είναι να πληρωσω τα όχι φθηνά ναύλα της άθενς για να πετάξω με αβρουδάκι, να το βράσω..πάω και με την αιγαίου φθηνότερα..θέλω να δοκιμάσω τις "σαίτες"...

2)ψάχνω,ψάχνω και ολα τα εισιτήρια της άθενς στο θεσ/νικη-αθήνα για μάιο,ιούνιο κτλ βγαίνουν 44+56 συν φόρους..πουναι το "από 19 ευρώ" που διαφημίζει στην πόλη?

3) 'εχω κράτηση 15-17 μαίου για αθήνα..επειδή να παώ και ναρθω τις ώρες που ήθελα με αιγαίου ή με άθενς μούβγαινε γύρω στα 150 έβγαλα 2 ξεχωριστά με 129 ευρώ..παώ με Α3 γυρνάω με Αθενς...(ελπίζω να μην..δω αστρα-κια :D )

Προφανώς η Athens θέλει να ετοιμαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν!!

Μια σκέψη που μου ήρθε...
Η Athens ήταν στους υποψήφιους για την εξαγορά της ΟΑ. Τώρα που πήγε η ΟΑ στη MIG μήπως της χάλασαν τα σχέδια και κάνει κινήσεις πανικού;

Δεν έχω κάτι με την εταιρεία, μην παρεξηγηθώ...

Μη τρελαθουμε,υπολογιζε η ZF οτι θα μπορουσε να παρει την ΟΑ?Η προταση,κατα τη γνωμη μου,ηταν ενα πυροτεχνημα απλα για να μαθευτει η νεα αυτη εταιρια,μιας και στις ειδησεις παντα ακουγοταν η φραση "Η νεα Ελληνικη αεροπορικη εταιρια Αthens Airways μπλα μπλα μπλα".Τιποτα παραπανω δεν υπηρχε,αλλιως θα εκανε προταση και μετα.

Να ρωτησω...????
Το τριτο αεροσκαφος της εταιρειας ακομα δεν εχει ξεκινησει δρομολογια????
Ερωτω γιατι το Σαββατο που εφυγα για Ηρακλειο αλλα κατι πρωι που επεστρεψα ηταν στην ιδια θεση και φαινοταν να μην εχει ξεκινησει ακομα πτησεις :|

Σωστα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα πτησεις.. Λογικά θα ξεκινήσει στις 26/3 που ανοίγουν τα Χανιά και χρειάζονται 3 αεροπλάνα για να βγει το προγραμμα..

Και όμως ξεκίνησε.

Θες να μοιραστεις μαζι μας τι εννοεις...; Το CMC εκανε καποιο δρομολογιο σημερα;
(Αν θες και δεν υπερβαινει το οριο λακωνικοτητας σου βεβαια..)

Ξεκινησε τα δρομολογια προς Χανια σημερα,και την Πεμπτη 2 Απριλιου ξεκινα και για Ηρακλειο.Αυξανοντας ετσι το δυκτιο της , ερχονται και αλλοι προορισμοι σε λιγο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.