Athens airways

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
όχι, γιατί δεν υπάρχει πτήση σάββατο απόγευμα.

αν δεις το πρόγραμμα, για AXD υπάρχει πτήση σάββατο πρωί (έγινε) και κυριακή απόγευμα (τις καθημερινές υπάρχουν και οι 2 πτήσεις)

Alexandroupolis Olympic Airlines OA 940 1/2/2009 05:30
Alexandroupolis Aegean Airlines A3 142 1/2/2009 09:45
Alexandroupolis Olympic Airlines OA 942 1/2/2009 15:35
Alexandroupolis Aegean Airlines A3 146 1/2/2009 17:35

ουτε στο αυριανο φενεται γερασιμε

Εγώ Περικλή την βλέπω την αυριανή αναχώρηση:

Αλεξανδρούπολη ATH ZF 404 01/02/2009 18:30

χρηστο εξακολουθω να μην το βλεπω. :wall:

αυτο βλεπω:
Heraklion Olympic Airlines OA 514 1/2/2009 18:20
Chios Olympic Airlines OA 768 1/2/2009 18:25
Chania Olympic Airlines OA 536 1/2/2009 18:30
Rhodes Olympic Airlines OA 714 1/2/2009 18:35
Larnaca

xristos":1ormkv09 said:
Εγώ Περικλή την βλέπω την αυριανή αναχώρηση:

Αλεξανδρούπολη ATH ZF 404 01/02/2009 18:30
Επειδη ούτε εγώ την βλέπω, μπορείς να μου πεις ποιό link χρησιμοποιείς? Εγώ πηγαίνω στο http://www.aia.gr/currentflights.asp. Μήπως υπάρχει κάποιο περισσότερο ενημερωμένο?

ρε μη χρησιμοποιείτε το site του ΑΙΑ... του λείπουν όλες οι εταιρείες για τις οποίες δεν έχουν αντιστοιχίσει τον κωδικό με όνομα εταιρείας.

δείτε εδώ :
http://www.travel.gr/portal/viewSection.x?section=45

βλέπετα τα τζιμάνια του ΑΙΑ, για "λόγους ασφαλείας" εκτός από το να μην εμφανίζουν άλλες πτήσεις πλην των επιβατικών, δεν εμφανίζουν και όσες εταιρείες δεν έχουν το όνομα. να χαρώ εγώ φίλτρο...

Καλά ταξίδια και ελπίζουμε να έχει μια καλή πορεία στην αγορά και όχι όπως κάποιες άλλες που ξεκίνησαν με πολλές προσδοκίες αλλά αποδείχθηκαν φούσκες στην πορεία (δεν υπονοώ κάποια συγκεκριμένη, μην παρεξηγηθώ).

Εχθές βρέθηκα στον Ελ Βεν για μια πτήση εσωτερικού και π΄ροσεξα τα γραφεία της ZF! Είναι πέρα-πέρα ακριβώς δίπλα από την Iberia.! Κανονικά με ταμπέλες και ταπετσαρίες με το αεροσκάφος τους! Οι υπάλληλοι φοράνε (κλασσικά..) μπλέ με άσπρο κ φουλάρι!
Πάντως από τι βλέπω η Athens μπαίνει δυναμικά και οργανωμένα..(βλέπε..site,δρομολόγια).
Βλέπω ένα πλάνο το οποίο πραγματοποιήται..(όχι σαν κάποιες εταιρείες που αρχίζουν προσλήψεις αναγγέλουν συνεχώς νέα αεροσκάφη τα οποία ποτέ δεν έρχονται..)
Εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα αλλά και ΣΥΝΤΟΜΑ να την δούμε και στην Κω!!! :great: :rant:

Μπραβο στην νεα αυτη εταιρεια για τον πολυ απλο λογο οτι απαγορευει μεχρι στιγμης τουλαχιστον την δημιουργια
μονοπωλιου στις εσωτερικες πτησεις.
Συν τοις αλλοις απο οτι εμαθα το σερβις στην μοναδικη μεχρι στιγμης πτηση για Αλεξανδρουπολη να ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο.
Μπριος,αναψυκτικα,καραμελλες,γλυκακι....ετσι για να υπενθυμισουν στους...αλλους...οτι προτεραιοτητα των εταιρειων πρεπει να ειναι η ασφαλεια και η ικανοποιηση του επιβατη.
Τουλαχιστον το δευτερο το πετυχαν. Για το πρωτο ,πρεπει να ταξιδεψω για να εχω αποψη!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

skyMAN":2ini4tks said:
Μπριος,αναψυκτικα,καραμελλες,γλυκακι....ετσι για να υπενθυμισουν στους...αλλους...οτι προτεραιοτητα των εταιρειων πρεπει να ειναι η ασφαλεια και η ικανοποιηση του επιβατη.

Αυτο καποτε, καποιοι το αποκαλουσαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Σημερα ερχεται μια νεα εταιρεια να μας δειξει οτι ο πολιτισμος ειναι ελληνικου γενους και οτι ισως να υπαρχει ενα φωτακι στην ακρη του ελληνικου αεροπορικου τουνελ. Μπραβο, με οσα διαβαζω, ελπιζω να εχουν διαρκεια και να μην μας απογοητευσει τοσο γρηγορα, η και ποτε!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.