ATH-SKG [OA904] with HOLA Airlines

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΞΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

katrina":221vzvt2 said:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΞΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

Only in wet lease case...

ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ACMI ( AIRCRAFT+CREW
MECHANICS+ ?) ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ!!!

Wet Lease από HOLA Airlines είχαν κάνει και αρχές 2004. Πέταξα 2 φορές μαζί τους (ΑΤΗ-Λάρνακα & επιστροφή) με παρόμοια εμπειρία και εντυπώσεις από το κάλο και ευχάριστο service των Ισπανών.

Αλλά δυστυχώς η συνοδός της ΟΑ δεν ήταν άπλα επιβάτης. Τόσο πριν από την απογείωσή άλλα και για τα πρώτα 20 λεπτά του cruise περιφερόταν στο διάδρομο με το χαρακτηριστικό ΟΑ ύφος οoccasionally αγριοκοιτοντας και σκουντοντας τις Ισπανίδες. Ευτυχώς κάποια στιγμή βαρέθηκε και κάθισε.
Πριν την απογείωσή ένας ηλικιωμένος επιβάτης (same row) παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος (ευτυχώς false alarm) και οι Ισπανίδες το χειρίστηκαν άψογα πάρα τα προβλήματά επικοινωνίας. Περιττό να πω ότι η «εργαζομένη» της ΟΑ άπλα κοιτούσε με απάθεια και δεν βοήθησε καθόλου (ούτε να μιλήσει στον επιβάτη – ούτε στο gate).

katrina : ACMI ( AIRCRAFT+CREW
MAINTENANCE, INSURANCE)

Μιας και το εφερε η κουβεντα, με το ΕC-IOR ειχα ταξιδεψει και εγω Δεκεμβριο του 2003 SKG-ATH. Γενικα πολυ καλο ταξιδι (και οπως επισημανε και o sdiama και εγω θυμαμαι να ειχε χαμηλο επιπεδο θορυβου το συγκεκριμενο α/φ. Φιλικοτατο πληρωμα που γενικα προσπαθουσε να εξυπηρετησει, χωρις να λοιπουν βεβαια τα σχολια του τυπου: coffee please? τι κοφι λεει αυτη ρε.. εγω ενα καφε θελω.

sdiama: Οι πτησεις απο Αθηνα με επιβατες απο εξωτερικο που καταληγουν Θεσσαλονικη, το μεν λεωφορειο σε βγαζει στις αφιξεις εσωτερικου, αλλα οι αποσκευες πανε στις αφιξεις εξωτερικου, απ'οπου περνας ελεγχο. Βεβαια, αν καποιος σε περιμενει στις αφιξεις εσωτερικου, μπορεις να του πασαρεις οτι χειραποσκευη εχεις....

ACMI = AIRCRAFT , CREW , MAINTENANCE , INSURANCE

petepoly":abry17c9 said:
Wet Lease από HOLA Airlines είχαν κάνει και αρχές 2004.
Για τότε μιλάμε έτσι κι αλλιώς! Το trip-report αφορά ταξίδι που έγινε τον Φεβρουάριο του 2004. ;)