ATH-SKG-ATH, OA (καλώς ή κακώς...)

Grg,poly wraio report!

- "exoume kati ka8ysterimenous" ,leei!Kala,epesa panw sto keyboard apo ta gelia! :D :D :D

- Ayto gia to A600 akoma na to xwnepsw...

- To 320tis EDW sigoura itan to HB-AWY? Mipws itan HB-IHY? (rwtaw giati nomizw den yparxei HB-AWY)(ok, "pou kollises twra" 8a peite kai isws exete kai dikio)

Panta tetoia,grg!

HB-IHY. Α, ρε ALX, καλά που έχω και σας και με διορθώνετε... ;)

Το "Α600" φαντάζομαι ότι το χρησιμοποιούν τα πληρώματα καμπίνας (δεν ξέρω, γιατί, ίσως για να μην το μπέρδευαν παλιά με τα Α300Β2/Β4). Έτσι τους το μαθαίνουν, έτσι το λένε οι άνθρωποι. Και πάνω στο cart Α600 έγραφε, δεν το λένε οι αεροσυνοδοί επειδή π.χ. μπερδεύονται και αντί να πουν "Α300-600" λένε σκέτο "Α600". Αυτό εννοούσα.

George":1fuo2u9a said:

Nai re c,katalava ti ennoouses!Den mporw na to xwnepsw ek merous twn plirwmatwn, "sas kalwsorizoume sto aeroskafos mas typou A600 me onoma Athina"..... Mazi to gelagame tis proalles!

Oso gia tin eleeini katastasi tou -BKK, isws na ey8ynetai mia ptisi pou eixe kanei teli Ianouariou,epanapatrizontas 150 eldykarious....ek twn opoiwn oi 149 sigoura den to sevastikan! :)

George":197b4hva said:
HB-IHY. Α, ρε ALX, καλά που έχω και σας και με διορθώνετε... ;)

Καλά αυτός ο "747" είναι σπίρτο να βρίσκει λάθη :D Ξέρω τι λέω, κάνει πολύ καλή δουλειά :great:

Keep it on, man :!:

seven4seven":2r6ao0f8 said:
Den mporw na to xwnepsw ek merous twn plirwmatwn, "sas kalwsorizoume sto aeroskafos mas typou A600 me onoma Athina".....
Δίκιο έχεις, είναι κάπως αχώνευτο.

seven4seven":2r6ao0f8 said:
Oso gia tin eleeini katastasi tou -BKK, isws na ey8ynetai mia ptisi pou eixe kanei teli Ianouariou,epanapatrizontas 150 eldykarious....ek twn opoiwn oi 149 sigoura den to sevastikan!
Κάτι μου λέει ότι ήρθε ο καιρός εκείνος ο ένας να μας πει πώς τα πέρασε τότε...

dtrach":35s93pbu said:
Ε ρε ολυμπιακάρα!! :D Πολύ ωραίο report George!! ..........

για το seat pitch των 717.......συμφωνώ απολύτως!! Είναι τόοοοοοοοσο καλό που οι άλλες εταιρίες πρέπει να κάνουν μηνυση στις Ολυμπιακές Αερογραμμές! Οχι ,αλλά να λέμε και τα καλά!

:)

Η λατρεία μου. Τα 717 της ΟΑ είναι τα μόνα αεροπλάνα που μου δίνουν τη δυνατότητα να καθίσω σταυροπόδι, παρά το 1.92 του ύψους μου.

Λόγω "έλλειψης συνδέσμων" στο αριστερό γόνατο, από τραυματισμό πρίν από 20 χρόνια, το seat pitch των αεροπλάνων είναι το μόνο πράγμα που τσεκάρω πριν την επιλογή της πτήσης (από τα schedule των web site των εταιριών). Ετσι από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου:
1η θέση: 717 της ΟΑ
2η θέση: 737-400 της ΟΑ
3η θέση: Avro της Α3

Είναι τα μόνα, από τα οποία δεν βγαίνω "ανάπηρος". Ειδικά τα 717 είναι "το κάτι άλλο". ΧΛΙΔΗ. :cool: