ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Δεν έχει άλλο τύπο εκτός απο 744 η PLM. Επίσης, έχουμε πει 362.000 φορες στο τοπικ αυτο, ότι απο το 2004, έρχονται κάθε δεύτερη Δευτέρα (Μαρ.Οκτ.) 2 η 3 747 της εταιρείας με επιβάτες για κρουαζιερόπλοιο που ξεκινάει απο Πειραιά. :D
 
Ok Ευχαριστω για τιην απαντηση, και ας ηταν η 362.001 φορα!!!! Απλα ρωτησα γιατι μερικες φορες το κανει το δρομολογιο η OrbestOrient με 330.
 
Ναι η καποιες αντιστοιχες....Το πρωτο παντως αν κρινωαπ το rotation δεν ειχε κοσμο στην αναχωρηση.
 
Λογικό. Αυτο μόνο έφερε επιβάτες για το καράβι, και έφυγε ferry flight.
 
Είμαι έτοιμος να τις φάω!
Winglets είναι η ονομασία της πατέντας της Boeing, ενώ την πατέντα sharklets (τουλάχιστον ονομαστικά, γιατί τεχνικά μπορεί να μην έχουν διαφορές) την έχει κατοχυρώσει η Airbus
 
Φιλε Ιωάννη. Τα sharklets είναι winglets. Κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά είτε στα 737NG είτε στα φρέσκα της οικογένειας Α320. Απλα η Airbus τους έδωσε αυτο το ηλίθιο μαρκετινιστικο όνομα επειδη θέλει πάντα μα πάντα να φαίνεται διαφορετική και πρωτοπόρα (ασχέτως αν τα NG φορούσαν winglets απο τα μέσα της δεκαετίας του 90) :cool:

Πατέντα της Airbus είναι τα wingtip fences, αυτο το δέχομαι!
 
Σε προσέγγιση αυτή την στιγμή για το LGAV το Β777-300ΕR της Emirates με νηολόγιο A6-EGL. Αν δεν κάνω λάθος, πρώτη φορά φέρνει Β777-300ΕR από το 2009 και μετά. :banana:
 
Αμα ηταν το A6-EGO, θα ειχαμε και λογο για Κυριακατικο scramble! :D
 
Top