ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Εγω, παλι, ηπια τον πρωινο μου καφε κατω απο την ουρα του σημερα, οποτε "ακου με" που σου λεω! :cool:

Ε, οχι και πρωτο πληθυντικο, κυριε αντμιν! Ακου εκει "το χασαμε" ! :p :p :p

Ηρθε σήμερα στις 8:04 αν δεν κάνω λάθος.Το είδα από το σπίτι μόλις έφευγα για το σχολείο.Με αυτά τα χρωματά νόμιζα πως ήταν πτήση της Oman Air :p .
Eπίσης σήμερα το απόγευμα που πήγαινα στο mall είδα (μετά τα διόδια) ένα αεροπλάνο (της JAT μου φάνηκε) που πήγε πολύ χαμηλά στην προσέγγιση του στον 03R και κόντεψε να πιάσει έξω από τον διάδρομο και την τελευταία στιγμή έκανε go-around.Ξέρει κανείς σας κάτι?? :?

22 Οκτωβριου έρχεται μάλλον ο Τούρκος πρωθυπουργός για να συμετάσχει στην Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή της Μεσογείου... Ξέρει κανείς (ή μπορεί να βρει) κάποιο site με πληροφορίες για την διάσκεψη αυτή ώστε να δούμε ποιους άλλους να περιμένουμε....;

-edit-
Βρέθηκε:
http://www.medclimatechangeinitiative.o ... ent/agenda
Recep Tayyip Erdoğan, Prime Minister of the Republic, Turkey
Salam Fayyad, Prime Minister, Palestinian National Authority
Lawrence Gonzi, Prime Minister of the Republic, Malta
Milo Djukanovic, Prime Minister, Montenegro

Ε, το κλασσικο ντουετο,τοτε, TC-ANA και ΤC-ATA...

Ενδιαφέρον trivia για τα δυο τουρκικά κυβερνητικά αεροσκαφη: ana=μητέρα και ata=πατέρας.

Τυχαιο? Δε νομιζω! :)

Σήμερα στις 11:00 αναχωρεί από το LGAV ΚC-10 ( η converted military εκδοχή του DC-10) της Βασιλικής Ολλανδικής Αεροπορίας, που αφίχθη χτές το βράδυ.

Ηλίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το KC-10 είναι το T-264 και έφτασε σαν "Nederlands Air Force 45" (NAF45).