ATH/LGAV Athens TRAFFIC

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@Greekphotog : Μου άρεσε ο ταυτοχρονισμός των post :D

Σύμφωνα με το site της η εταιρεία δεν έχει F100 :shock:
Βέβαια έχει να ενημερωθεί από το 2003 :shock: :shock:

H ELAL mesa ston Aprilio tha erthi me B747-400.
Apr 29 LY542 Dep. 1450
Apr 22 LY542 Dep. 1535

31/3/5

1115 TU B736
1305 7D YK42
1355 OS B738
1455 LO B735
1550 RJA A321
1850 DI F100

Deytera tha erthei to B762F ths STAR AIR (info according UPS staff in ATH) kai tha erxetai kata pasa pithanotita kathe mera..
Greekphotog

Deytera tha erthei to B762F ths STAR AIR (info according UPS staff in ATH) kai tha erxetai kata pasa pithanotita kathe mera..

enois to 767F tis Maersk Air Cargo (Star Airlines), e ?

ahh, EL AL 744, UPS 767, Maersk Air 767, kai diafora enadiaferon stopover...
then ta pate kai "toso" asxima blepo.... ;)

Hristos
00000294.gif

1/4/5

09:45 ZU B733
09:55 VV B735
10:10 LTU A321
10:30 4U A320
10:50 TV B733
11:20 DM B73G
12:00 GRE B752
12:15 DBA F100 (Prosoxi exei idi vaftei sta xromata ths DBA to PR)
13:35 MS A342
13:55 BAW A320
13:55 OS A320
14:15 EK A332

Greekphotog

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=2868

Γιατί δέν υπήρξε ΚΑΜΜΙΑ ενημέρωση γι αυτό το απίστευτα σπάνιο αεροπλάνο??? Μήπως κάποιοι πρέπει να μάθουν οτι άμα ξέρουμε για σπάνιες αφίξεις,το λέμε και στους άλλους που πιθανόν να θέλουν να το βγάλουν κι αυτοί και όχι να το βγάζουμε για πάρτη μας και μετά να κάνουμε φιγουρίτσα στο internet??? E,Bίκυ?

:evil: :x

seven4seven":23tvnpt0 said:
Μήπως κάποιοι πρέπει να μάθουν οτι άμα ξέρουμε για σπάνιες αφίξεις,το λέμε και στους άλλους που πιθανόν να θέλουν να το βγάλουν κι αυτοίκαι όχι να το βγάζουμε για πάρτη μας και μετά να κάνουμε φιγουρίτσα στο internet??? E,Bίκυ?

:evil: :x

Έτσι το θέλαμε ... έτσι το πάθαμε (όποιος το έπιασε το πιασε).

Πάντως το παραπάνω σου σχόλιο το βρίσκω λίγο παρατραβηγμένο. Άντε δεν υπήρξε ενημέρωση (που στο κάτω-κάτω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μας παρέχει, πόσο μάλιστα και όταν μιλάμε για το μέλος lgav1966), αλλά δε νομίζω ότι αυτοί που βγάζουν τις φωτογραφίες και τις ανεβάζουν εδώ έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη αυτοπροβολής, που εσκεμμένα δεν ενημερώνουν τους υπολοίπους. Τις φωτογραφίες τις βγάζουμε ΚΥΡΙΩΣ για να τις μοιραστούμε με του φίλους μας και όχι για να «φιγουράρουμε»!

Πάντα φιλικά!

Akis":sf400eqj said:
Έτσι το θέλαμε ... έτσι το πάθαμε (όποιος το έπιασε το πιασε).

Σαφέστατα. :rant:

Πάντως το παραπάνω σου σχόλιο το βρίσκω λίγο παρατραβηγμένο. Άντε δεν υπήρξε ενημέρωση (που στο κάτω-κάτω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μας παρέχει, πόσο μάλιστα και όταν μιλάμε για το μέλος lgav1966), αλλά δε νομίζω ότι αυτοί που βγάζουν τις φωτογραφίες και τις ανεβάζουν εδώ έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη αυτοπροβολής, που εσκεμμένα δεν ενημερώνουν τους υπολοίπους. Τις φωτογραφίες τις βγάζουμε ΚΥΡΙΩΣ για να τις μοιραστούμε με του φίλους μας και όχι για να «φιγουράρουμε»!

Υποχρεωμένος,ναι,δέν είναι κανείς. Αλλα σε μιά παρέα spotters τα νέα αυτά πρέπει να κυκλοφορούν. Για να μοιραστούν το αεροπλάνο LIVE και όχι στο ιντερνετ. Φαντάσου, πχ, να ερχόταν η Wunala και να μήν είχε ανοιχτεί το αντίστοιχο τόπικ εδώ, να το βγάζαν 12-13 άτομα, και δύο-τρείς που περιμένουν να ενημερωθόυν απο εδώ, να μείνουν με το ...Herpa στο χέρι... Δέ λέει, έτσι?
Άσε που νοιώθεις και μαλ@κας όταν εσύ (και οι περισσότεροι) ενημερώνεις πάντα όταν μπορέις, και ξάφνου ΤΣΟΥΠ! τρώς το "γκόλ". Επέτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω,Άκη, το έργο το έχω ξαναδεί πολλάκις (εκτός airliners.gr, βέβαια...)

Πάντα.

Αντί να μαλώνουμε μεταξύ μας μήπως ξέρει κανείς πως και γιατί βρέθηκε η GOL στην Αθήνα :?:

Μασσαλής Ιωάννης":3l7ihh2j said:
Αντί να μαλώνουμε μεταξύ μας μήπως ξέρει κανείς πως και γιατί βρέθηκε η GOL στην Αθήνα :?:

Oveireutika ----- ATH-MAD-DAKAR-RIO-SAO :roll:

Nai, eivai wraia erwtisei. Pisteuo na ekane to Charter mias alli etairies, alla to Real time tou AIA den deihnei kana charter gia 31/3/05 oute kai 30/3/05. Pi8anon htan kana Technical Stop apo Aigypto pros Evropi gia Charter h to Boeing to efere gia axiologhsh apo thn OA ? :wink: