ATH/LGAV Athens TRAFFIC

MerNion":25xw0w69 said:
Σήμερα κλασικά πλέον..

NRT JAL JL 8829 30/07/2009 17:30
LIS WHT WHT808 30/07/2009 16:00

NGO JAL JL 8820 30/07/2009 20:30
LIS* WHT WHT808 30/07/2009 17:30

Οπότε λογικά θα έχει πάλι και την επόμενη Πέμπτη.. Seasonal scheduled το κανει η JAL και η White κάθε Πέμπτη? :)
Μια ερώτηση μπορεί κ λίγο χαζή...ρε παιδιά εκτός από το Site του aia, που αλλού βλέπετε τις on-line πτήσεις??????? Γιατί π.χ την πτήση της JAL δεν την έχει, όπως κ άλλες ακόμα να υποθέσω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το site του ΑΙΑ ειναι για τα μπάζα.. Και γενικότερα το ΙΤ κομμάτι του AIA είναι για τα μπάζα.. Απορώ δηλαδή..

Εδώ βλέπεις όλες τις επιβατικές πτήσεις:
http://www.travel.gr/portal/viewSection.x?section=8

Σκέφτομαι μήπως το νέο μουσείο της Ακρόπολης έχει σχέση με τους Ιάπωνες, οι οποίοι είναι εντελώς ξεχωριστή κάστα τουριστών...

Και μια ερωτησούλα...
Lyon EUROPE AIR POST FPO 256 H 1/8/2009 19:50 1/8/2009 18:30 Departed
Paris (Charles de Gaulle) EUROPE AIR POST FPO 236 C 1/8/2009 22:15 Departed
Toulouse EUROPE AIR POST FPO 284 T 2/8/2009 00:25
Marseille EUROPE AIR POST FPO 252 L 2/8/2009 01:45

Τo website τους-κλασσικά-μιλάει μόνο γαλλικά... Αν το έπιασα το νόημα, εκτός ταχυδρομικών υπηρεσιών, προσφέρουν και πτήσεις charter με τα QC Boeing τoυς... Nα υποθέσω ότι οι παραπάνω πτήσεις είναι passenger και όχι cargo (τι στο διάολο εμπόρευμα μπορεί να φέρνουμε απο 4 πόλεις της Γαλλίας άλλωστε)?

Είναι επιβατική, τουλάχιστον της Μασσαλίας, της "HELIADES" όπως φαίνεται απο το site του mpΑ:

http://www.mrsairport.com/eng/vols/vol_dc.jsp#top

επίσης ενδιαφέρον, τα Β737 αλλάζουν από cargo σε επιβατηγά σε 20mins :p

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

Προσγειώθηκε τίποτα σε Korean.... ???
Πήγαινα σπίτι μου, και πέρασε κάτι heavy πάνω από το κεφάλι μου στις 23.15...

Σε λάθος τόπικ το έβαλα, ας το μεταφέρουν τα αρχηγόπουλα!

Λίγη βοήθεια παραπάνω για να σου πω.. Σε ποιο σημείο το είδες; Ερχόταν από Νότια του Βενιζέλου ή απο Βόρεια; Τύπο πρόσεξες;

Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

PILOT23":3fadqpv7 said:
Προσγειώθηκε τίποτα σε Korean.... ???
Πήγαινα σπίτι μου, και πέρασε κάτι heavy πάνω από το κεφάλι μου στις 23.15...

Σε λάθος τόπικ το έβαλα, ας το μεταφέρουν τα αρχηγόπουλα!

Το μονο Heavy που προσγειωθηκε χτες απο τις 2200 μεχρι το χαραμα, ηταν ενα 343 της ΟΑ.

...και επειδή βλέπω να περνάει στα ψιλά γράμματα της κίνησης του Βενιζέλου... το Σάββατο είχα πάει το πρωί για τους αμερικάνους (US, Continental, Delta) αλλά και για τους Γάλλους, το μεσημέρι όμως "από το πουθένα" ήρθε αυτό .... Εγώ προσωπικά από το 2001 που ασχολούμε με την κίνηση του Βενιζέλου δεν το είχα ξαναδεί και το θεωρώ εξαιρετικά σπάνιο. Στο internet δεν υπάρχουν πολλές φώτο παρά μόνο μια στο airliners.net (1975!)και μια στο pp(2006). Ο κύριος GP707 το είχε δεί ποτέ στο LGAT;

Όχι, στο LGAT δεν το είχα δει. Άρα μιλάμε για... τεφαρίκι ;)