ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Έχει 747 αλλά δεν το έχει στείλει ακόμα Ελλάδα. Από όσον ξέρω φέρνει 737 και Α300. Παλιότερα έφερνε και ΒΑe 146.

Το ποσταρω εδω, μιας κ δεν ξερουμε ακομα για ποια εταιρεια προκειται.

Σημερα στο LGAV ηρθε (και ειναι ακομα κατω) ενα Citation με Ελληνικο νηολογιο SX-FDB. Ξερει κανεις σε ποιον ανηκει? Μηπως ειναι οι ιδιοι που εχουν το SX-FDC και θα το χρησιμοποιησουν κ αυτο για μεταφορα ασθενων?

Ηρθε σίγουρα σήμερα; (Για πρώτη φορά τουλάχιστον..;;) Γιατί το γνωστό κουτί μου λέει κάτι για 6/11 18:23 με 18:40. ModeS 469882

Αφου το λεει το κουτι, δεν μου πεφτει λογος. :) Ιn kouti we trust!

Σημερα εμφανιστηκε επισης και το SX-MFA της GainJet σε full χρωματα.

Σημερα ήρθε ο πρόεδρος της Κίνας στη Αθήνα,γνωρίζουμε αν ήρθε με κανα 747 η το 767 της air china που εκτελεί τις προγραμματισμένες πτήσεις?

ivan_the_pilot":z0gki1i4 said:
Σημερα ήρθε ο πρόεδρος της Κίνας στη Αθήνα,γνωρίζουμε αν ήρθε με κανα 747 η το 767 της air china που εκτελεί τις προγραμματισμένες πτήσεις?

Ήρθε με 747-400 της Αir China αν είδα καλά

Μαθαμε τελικα το SX-FDB ποιανου ηταν? Και ποιο Citation ηταν ακριβως?

Αυτο εδω ειναι το 747 του κινεζου προεδρου...

[album]15505[/album]

Αλλη μια προσθηκη στο Ελληνικο νηολογιο, το SX-FAR, Bae125, μαλλον το πρωην 5B-CJK. Επειδη δεν ξερω σε ποια Ελληνικη εταιρεια να το γραψω, το βαζω εδω και το μεταφερετε μετα αν μαθουμε ;)

Επισης: στο Α36 (φωτογραφισημο απ εξω) εχει Α310-300 της SATA Azores, που εφερε τη Μπενφικα να παιξει με το γαυρο. Προφανως θα μεινει και για μετα τον αγωνα, οποτε οσοι πιστοι...

seven4seven":1zea7xnn said:
Αλλη μια προσθηκη στο Ελληνικο νηολογιο, το SX-FAR, Bae125, μαλλον το πρωην 5B-CJK.
Μάλλον εννοείς το πρώην 5B-CJI! Το CJK είναι Cessna 310! ;)