ATH/LGAV Athens TRAFFIC

κάλλιο αργά παρά ποτέ

Ένα Airbus A340-300 της Lufthansa πραγματοποιεί πτήση αυτήν την στιγμή από Αθήνα για Αϊντχόφεν.
Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για τον σκοπό αυτής της πτήσης;
Το έβγαλα χθες στο ΕΙΝ. Πάρκαρε στο στρατιωτικό κομμάτι του αεροδρομίου και κατέβασε cargo.

Δεν ξέρω αν όντως είναι σπάνια επίσκεψη, αλλά στο παρακάτω άρθρο σε γερμανική σελίδα γράφει, ότι η Swiss θα στείλει A340 στη Αθήνα στις 9 και 16.9.

Χαζεύω το FR24 την κίνηση του LGAV απόψε το βράδυ όπου παοζο τρελές καθυστερήσεις λόγω της κακοκαιρίας. Κάτι HER-ATH 4 ώρες καθυστέρηση, ATH-AMS 5 ωρες καθυστέρηση, TIA-ATH diverted to JTR και άλλα πολλά.

Ναι και αρκετά hold...ενδιαφέρον που το SX-FIT έφυγε για Σκιάθο όπου και προσγειώθηκε μετά από ένα go-around ...

Ναι το είδα και εγώ. Έχει από τα μέσα Σεπτεμβρίου τις καθιερωμένες λιγοστές (δυστυχώς) φθινοπωρινές επισκέψεις. Νομίζω δεν εκτιμούν και πολύ τις θερμοκρασίες 40+ οι Κορεάτες. Τα γκρουπ που έρχονται με αυτές τις πτήσεις είναι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας οπότε ίσως να είναι και αυτό ένας λόγος.

Ένα Α350-1000 της Air Carraibes είναι καθ´ οδόν από την Γουαδελούπη στην Αθήνα με ώρα άφιξης λίγο μετά τις 2 μμ. :)

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24

Και φυσικά έρχεται κατά τις 5 η γνωστή τσαρτεριά από την Σεούλ.

Ένα ακόμα A350 από Madrid
Μα τι είχε στην Μαδρίτη αυτή την εβδομαδα και ήταν τόσο πίτα;

IMG_3710.jpeg

Ένα Α350-1000 της Air Carraibes είναι καθ´ οδόν από την Γουαδελούπη στην Αθήνα με ώρα άφιξης λίγο μετά τις 2 μμ. :)
Ήταν Α350-900 (F-HTRE) και εκτός από το Α359 της World2Fly ήρθε και τρίτο Α359 της Iberojet. Προφανώς κρουαζιεροτσάρτερ. Την επόμενη εβδομάδα επανέρχονται και τα τρία