Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μήπως το ένα απο τα δύο ATR42 θα εκτελεί ΑΤΗ-JKH-ATH :great:

Καμιά πληροφορία έχουμε; από που έρχονται τα AT4? Είναι 320 ή 500 ?

Χίος-Αθήνα με τιμές απο 29ευρώ(μιά με δύο θέσεις έχουν την τιμή αυτή θα συμπληρώσω εγώ :rolleyes: )ξεκινάει η Astra

Σε ότι αφορά στα δρομολόγια, η πτήση από Αθήνα για Χίο θα εκτελείται κάθε ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι και από Χίο για Αθήνα καθημερινά στις 13:20.

EDIT: Και Σάμο-Αθήνα,Σάμο-Μυτιλήνη

Μπορει κανείς να μας γράψει αεροσκάφη και δρομολόγια; τόσες γραμμές πώς βγαίνουν;;

Ανέβηκε πλέον κομπλέ το θερινό, λείπει μόνο το SKG-RHO που λένε ότι θα ανέβει αργότερα. Πλούσια ποικιλία για τους Θεσσαλονικείς, στα περσινά προστέθηκαν HER & GPA ενώ ενδιαφέρον και το άνοιγμα στα νησιά του ανατολικού αιγαίου από Αθήνα. Για να δούμε πώς θα τα πάνε...

Το άνοιγμα στα τρία νησιά του Β.Αιγαίου(Μυτιλήνη-Χίος-Σάμος)το βλέπω σάν καλοκαιρινή 'αρπαχτή' - θα έχει περισσότερο κίνηση το επόμενο τρίμηνο,να τσιμπήσουμε κάτι και εμείς :D Άν χρησιμοποιήσουν το atr42 για αυτά τα δρομολόγια,θεωρώ οτι θα πάνε καλά,καθώς θα γεμίζει εύκολα και δέν θα έχει τα έξοδα ενος BAe.

Απο κεί κ πέρα όμως,με ένα δρομολόγιο την μέρα και με ώρες που βγαίνουν αναγκαστικά ώστε να προλαβαίνει το αεροπλάνο να κάνει και τα 3 νήσια και όχι με ωράρια που βολεύουν τους επιβάτες(νωρίς το πρωί/αργά το βράδυ),σε συνδυασμό με ότι τον Σεπτέβρη θα κουνήσουν μαντίλι ,σίγουρα δέν σπάει κανένα μονοπώλειο(όπως θριαμβολογούν όλα τα τοπικά ΜΜΕ των νησιών) και δέν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στην σύνδεση των νησιών με την πρωτεύουσα :?

Σήμερα πήγα στο αεροδρόμιο στην Καστοριά. Έχω μέσον και κατάφερα να μπω και στο ATC του LGKA (ο Θεός να το κάνει...) και στο αεροπλάνο της Αstra χωρίς να είμαι επιβάτης και αντίκρισα την κατάντια από πρώτο χέρι. Μα τώρα είναι δυνατόν ένα αεροπλάνο 100 θέσεων να έρχεται με 7 άτομα και να φεύγει άδειο, χώρια το πλήρωμα;
Αnyways τσεκάρετε το vid μου https://www.youtube.com/watch?v=6Q9P3RFU0Yw

απο Ιούνιο οι πτήσεις θα γίνονται με ΑΤR 42 και πέρα από αυτό είναι επιδοτούμενο αν δεν κάνω λάθος...

Dreamliner-X":1ryjxrjp said:
Το άνοιγμα στα τρία νησιά του Β.Αιγαίου(Μυτιλήνη-Χίος-Σάμος)το βλέπω σάν καλοκαιρινή 'αρπαχτή' - θα έχει περισσότερο κίνηση το επόμενο τρίμηνο,να τσιμπήσουμε κάτι και εμείς :D Άν χρησιμοποιήσουν το atr42 για αυτά τα δρομολόγια,θεωρώ οτι θα πάνε καλά,καθώς θα γεμίζει εύκολα και δέν θα έχει τα έξοδα ενος BAe.

Στην περίπτωση της Σάμου τουλάχιστον,δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω την αίσθηση οτι έχει "ψωμί" η γραμμή και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου,κυρίως λόγω της κακής ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Όλα αυτά θα φανούν όμως. Ας μην προτρέχουμε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το SKG-GPA. Ανοίγει ξανά η γραμμή μετά από χρόνια και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Sky Express. Τότε όμως τα εισητήρια ήταν πανάκριβα.

Διάβασα ότι από τα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια και στο αεροδρόμιο του Αράξου. Ποια εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης θα αναλάβει; Ξέρει κανείς; Με ενδιαφέρει; Θα είναι η Goldair Handling?
Ευχαριστώ εκ τ :D :D :D :D :D ων προτέρων!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.