Αστυνομικός έλεγχος στην Φρακφούρτη

• Thread starter Thread starter cavo_paradiso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
SKG - STR με A3...ο ελεγχος γινεται εδω και 2 χρονια, ελεγχουν με μεγ.φακους τις ελληνικες ταυτοτητες γιατι παραποιουνται πανευκολα...πες μου τωρα ποια χωρα εχει ακομα αυτα τα κουρελια για επισημα εγγραφα ???

imaginas":222jyz39 said:
Προφανώς δεν ήταν κάτι λάθος,αλλά αν είχαν κάποια αμφιβολία καλά έκαναν.

imaginas άλλο λέω: ότι αν είχαν αμφιβολίες, έπρεπε να το κάνουν διακριτικά και όχι μπροστά σε 150 άτομα (που μετά θα ταξιδεψεις μαζί τους). Είναι άνθρωπος και έχει αξιοπρέπεια, εσένα θα σου άρεσε να είσαι σε μια ξένη χώρα, να σε βάλουν να περιμένεις ακριβώς δίπλα από την φυσούνα (και τα logo star alliance...) και να σε κοιτούν όλοι λες και έριξες εσύ τους δίδυμους πύργους;

Προσφάτως έκανα ταξίδι στο MUC.
Στην άφιξη δεν μπορώ να πώ ότι είχα θέμα σοβαρό πέρα ότι ο αστυνομικός στο αεροδρόμιο ρώτησε την γνώμη μιας συναδέρφου του και γέλασαν. (δεν μου άρεσε καθόλου) είναι λογικό καθώς είναι λίγο παλιά ... εκεκνευρίστικα για να είμαι ειλικρινής...
Στην επιστροφή όμως για κανένα 5 λεπτό ο αστυνομικός με κοιτούσε μέσα στα μάτια και με παρατηρούσε συνεχώς είχε το θράσος να με ρωτήσει γιατι είμαι διαφορετικός στην φώτο . Ενοχλημένος πολύ του ανέφερα να κοιτάξει την ημερομηνία που εκδώθηκε ... ναι 13 χρόνια πριν του λεώ λογικο δεν είναι ;;;;; εσείς εισαστάν το ίδιο ;;;; με αγριοκοιταξε και μου έδωσε την ταυτότητα ... έλεος εντάξει έλεγχος αλλά σε όλα υπάρχουν και όρια......

flesland":3ivtn2v8 said:
εσένα θα σου άρεσε να είσαι σε μια ξένη χώρα, να σε βάλουν να περιμένεις ακριβώς δίπλα από την φυσούνα (και τα logo star alliance...) και να σε κοιτούν όλοι λες και έριξες εσύ τους δίδυμους πύργους;

Αν Έλληνες τρομοκράτες είχαν ρίξει τους δίδυμους πύργους,να είσαι σίγουρος ότι το ίδιο θα μας έκαναν.Τους έριξε όμως μια τρομοκρατική οργάνωση που έχει την έδρα της στο Αφγανιστάν και στενούς δεσμούς με το Πακιστάν,την Υεμένη κλπ.Λογικό είναι να τους φοβούνται περισσότερο.Πάντως μη νομίζεις,αν τον έπαιρναν και τον πήγαιναν σε άλλο χώρο,για τους καχύποπτους επιβάτες χειρότερα θα ήταν διότι δε θα ήξεραν το αποτέλεσμα του ελέγχου.Ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση είδαν το αποτέλεσμα.

Το να πεις σε κάποιον επιβάτη ''σας παρακαλώ περιμένετε 2 λεπτά στο desk'' ή να ακολουθήσει έναν υπάλληλο κάπου αλλού, είναι άλλο από το να τον στήσεις μπροστά σε όλους τους επιβάτες με 4 αστυνομικούς να τον κοιτάν (εγώ κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει από την στιγμή που έφτασε η αστυνομία...). Κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα με το πρώτο.

Σε εμάς δεν αρέσει η αντιμετώπιση των Γερμανών (την οποία και έχω βιώσει πολλές φορές και για την οποία είχα γράψει στο φόρουμ πριν 2-3 χρόνια) και αναρωτιώμαστε αν είναι επειδή είμαστε Έλληνες και μόνο, αλλά για τους ''άλλους'' λίγο μας νοιάζει..

Στις 5 του μήνα πέταξα Αθήνα-Φρανκφούρτη.Κατα την άφιξη στην Φρανκφούρτη,όπως βγαίναμε απο το gate περίμεναν 3-4 αστυνομικοί και έκαναν έλεγχο σε όσους φαινόταν ύποπτοι για τους λόγους που αναφέρατε...