Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
2/10 έκανε την προγραμματισμένη 161-162 αντί του 734

alex2":3lvefms9 said:
http://www.flugzeugbilder.de/show.php?id=396049

Epidaurus in Berlin (TXL). kserei kaneis giati ???

Ετσι οπως εχουν γινει τα δρομολογια της ΟΑ με την ελλειψη αεροσκαφων κλπ, δε θα μου κανει εντυπωση ακομα και το Α340 στην Παρο :shock: !!!
Προφανως και το παραπανω "κουλο" ειναι αποτελεσμα του "οτι εχουμε διαθεσιμο, βαζουμε".
Πιστευω οτι δεν πρεπει να αναλωνομαστε σε αποριες του τυπου "τι κανει αυτο εκει" κλπ, γιατι εχουμε δει και θα δουμε πολλα ασχετα αεροπλανα σε ασχετα μερη!

eipa kai go... eiha tin ypopsia oti ehasa kanena episodio peri megalis zitisis thseon gia BER i kanena politiko pou pige germania.

Poly oraia i frasi tou fotogrfou "very rare visitor" :lol:

Βασικά το reply μου είναι για το topic "Ποιο αεροσκαφος ειναι το α60?" που μεταφέρθηκε εδώ. Αν κρίνω απο την αναφώνιση που άκουγα παλιά όταν ταξίδευα με το "Μακεδονία" και έλεγαν "Το αεροσκάφος που θα πετάξουμε σήμερα είναι τύπου Α 600" τότε πρόκειτε για το γνωστό και αγαπημένο Α300-605R.

Για το post του GP707 με το 340 στο Βερολίνο να ρωτήσω μπορεί το 340 να προσγειωθεί στο LGKR ? Απ'ότι ξέρω το μεγαλύτερο που πάει LGKR είναι το 330.

OA 170 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 0005 B737-400 Αλλαγή σχεδίου πτήσης

Ρωγμή στο τζάμι πιλοτηρίου αεροσκάφους των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Η πτήση προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα
Αθήνα

Πρόβλημα στην πτήση 169 των Ολυμπιακών Αερογραμμών Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, την ώρα που το Boeing 737 βρισκόταν πάνω από την ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, 35 λεπτά μετά την απογείωση παρουσιάστηκε ρωγμή σε τζάμι του πιλοτηρίου. Αμέσως οι πιλότοι ενημέρωσαν το κέντρο ελέγχου και πήραν εντολή να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Η πτήση προσγειώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ οι 145 επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Ντρέπονται ρε να το στείλουνε μέρα? :lol: