Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σύμφωνα με τις on-line flight info της ΟΑ πετούν πάντως και τα 3 717 πλέον... Αντίθετα κάποιο 734 πρέπει να βρίσκεται εκτός, ως εκ τούτου και η Air Adriatic.

Επίσης, έχω την αίσθηση ότι το PH-LMT πρέπει να έχει αντικατασταθεί από άλλο F50, μιας και σήμερα είχαμε μια positioning flight για Ολλανδία.

To αεροσκάφος με κωδικό Α60 στο site της ΟΑ είναι το Α300 ή κάποιο νοικιασμένο?

To BEM είναι. Τώρα γιατί εμφανίζεται σε όλα τα συστήματα ως Α60 δεν ξέρω :roll:

jerry":3k0taj93 said:
To BEM είναι. Τώρα γιατί εμφανίζεται σε όλα τα συστήματα ως Α60 δεν ξέρω :roll:

Το 60 το πήραν από το 600. (Α300-600)... :? Νομίζω ότι στο site δεν έχουν βάλει επεξήγηση για αυτό τον τύπο αεροσκάφους.

Επίσης, το PH-LMT έχει όντως αντικατασταθεί, απο το PH-JXK προφανώς επίσης της Denim Αirways αν κρίνω απο το νηολόγιο, το οποίο - για τους ενδιαφερόμενους :wink: - είναι ξενέρωτα κατάλευκο...

Άσχετο: θυμάστε το F-OKRM της MenaJet που πετούσε για ΟΑ?
Ε, σήμερα έκανε την ZU522/523... :roll:

Καθ΄ οδών για Αθήνα είναι ένα MD82 από SPU (Split).

OA 1179 SPU 0140 MD-82 POSSITION

για να κάνει την

OA 155 AMSTERDAM 0230 B21 MD-82 NEW TIME (με καθυστέρηση «μόλις» 11 ωρών)

Πληροφορίες για reg είναι ευπρόσδεκτες :wink:

Υ.Γ. Μόλις βλέπω ότι και την 165 για FRA στις 0815 θα την εκτελέσει ένα MD8. Πρόκειται για το ίδιο αεροσκάφος που πάει AMS ή είναι άλλο (γιατί δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι το παραπάνω MD82 θα προλάβει να επιστρέψει από AMS ως τις 0830) :roll:

Πρόκειται για MD της Adriatic. Αν δεν κάνω λάθος το 9Α-CBC. Ήταν παρκαρισμένο γύρω στις 24.00 στο LGAV :)

Επιβεβαιώνω!

Πρώτη φορά που το βλέπω σε εσωτερικό δρομολόγιο :

OA 700 RHODES 0530 0530 B03 A340-300 DEPARTED

ετυχε να μην το εχεις προσεξει , επισκεπτεται τη ροδο και το ηρακλειο ειδικα την περιοδο των μαθητικων εκδρομων και φυσικα τις "δυσκολες" ημερες του καλοκαιριου