Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας
giati auti i trela me to SX-BLA ?? kai palia eihame ena tetio erotima. Mipos epidi einai to monadiko aeroplano mou mporeis na diakrinis sta online-dromologia tis OA ??

alex":2g3socer said:
giati auti i trela me to SX-BLA ?? kai palia eihame ena tetio erotima. Mipos epidi einai to monadiko aeroplano mou mporeis na diakrinis sta online-dromologia tis OA ??

Ναι...νομίζω ότι εγώ το είχα ρωτήσει και παλιά :D :D

Βασικά κάθε φορά έχω το φόβο ότι έχει φύγει από το στόλο ΚΑΙ αυτό, εξ ου και η ανησυχία μου :p

Στα online info γράφει για σήμερα το βράδι την ακόλουθη πτήση προς:

:arrow: OA 106 NBO 2325 A300-600

Τι πτήση είναι αυτή :?: Μιας και η ΟΑ106 είναι η πτήση από JNB. :!:

Οι πτήσεις για JNB γίνονται εδώ και καιρό μέσω Ναιρόμπι με Α300

dtrach":kz07pr4n said:
Οι πτήσεις για JNB γίνονται εδώ και καιρό μέσω Ναιρόμπι με Α300

Το γνωρίζω. Αλλά οι πτήσεις προς JNB είναι ΟΑ105 και αναχωρούν στις 0055 από ΑΤΗ. Επίσης, μόνο ΤΕΤ, ΠΑΡ και ΚΥΡ πετάει προς JNB.

Γι΄ αυτό ρωτάω αυτή η ΟΑ106 σήμερα από ATH προ NBO, τί είναι :?:

Μήπως πάει να πάρει κάποιο πλήρωμα που έχει ξεμείνει εκεί από την πτήση της Κυριακής :?: :D :oops:

Δεν ξέρω το range του ΑΒ6, πάντως πιθανόν να κάνει στάση στο ΝΒΟ για ανεφοδιασμό. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει traffic rights για JNB-NBO ούτε ΝΒΟ-ΑΤΗ.

To SPL ti einai re paidia?

OA277

spl einai sipchol to aerodromio tou amsterdam .
den ksero ti paizei me auto . dhladh an einai to aerodromio h o sidhrodromikos stathmos tou aerodromiou opos eipe kapoios .

1Από τις on-line πτήσεις σήμερα

Κάτι πάθανε τα 717 μάλλον, γιατί δεν έγινε καμμία πτήση τους το απόγευμα. Ούτε για SOF, ούτε για OTP, ούτε για AXD που αρχικά ήταν προγραμματισμένο.
Η δικαιολογία της καθυστέρησης: "επιχειρησιακοί λόγοι"

Επίσης, κάποιο MD-82 επιστρατεύτηκε. Δεν ξέρω αν έγινε λόγω της ξαφνικής απώλειεας των 717 ή θα είναι μόνιμο...