Απολύσεις στην Olympic Air

Τελικα ειχαμε απολυσεις με βαση τις πληροφοριες απο τη σημαντικη πηγη?

Όχι μόνο απολύσεις,αλλά κι αυτοί που είχαν μισθό 1500 ευρώ πριν κάποια χρόνια,όχι πολλά,περίπου 2-3 χρόνια τώρα αμείβονται με 1000 ευρώ με τις υπερωρίες του μήνα.Σήμερα το έμαθα κι εγώ
από φίλο που εργαζόταν στη GOLDAIR HANDLING χρόνια πριν και κάποιοι από αυτούς συνέχισαν στην νέα ΟΑ με σχετικά καλούς μισθούς προτού φτάσουν τα πράγματα στη σημερινή τους μορφή.Πραγματικά
κρίμα γιατί απολύονται και οικογενειάρχες!

Αγαπητά μέλη καλημέρα. Έχουμε αριθμητική εικόνα για το πόσοι εργάζονται πια στην εταιρεία σήμερα ως ιπτάμενο προσωπικό; (π.χ. 120 πιλότοι-300 αεροσυνοδοί-φροντιστές).

δικός σας

Καλημερα σε ολους!!!!!!πρωτη φορα στην ζωη μου ακουω τοσο μα τοσο μεγαλη παραπληροφορηση!!που στο καλο εβγαλες οτι η καμπινα στην ολυμπιακη ειναι 300 ατομα?ουτε 160 δεν ειναι μαζι με τις εγκυες που δουλευον στα γραφεια!!λεμε λεμε για να λεμε κατι!!!τι να πω get a life!!!

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις... Ο άνρθωπος ρωτάει να μάθει και λέει να του πει κάποιος πόσοι υπάρχουν.. Π.Χ. τόσοι πιλότοι, τόσοι αεροσυνοδοί-φροντιστές κλπ. Δεν είπε οτι τόσοι (120/300) είναι!
Και αφού προφανώς εσύ ξέρεις, γιατί δεν μας λες και εμάς;;

Ελπίζω να έχει την ικανότητα να ζητήσει μια "συγνώμη",βρε αδερφέ...

Aγαπητά μέλη, μάλλον "μπέρδεψα" κάποια μέλη το παραπλανητικό πρό Χριστού που ανέφερα. Ας είναι. Επανέρχομαι. Μάθαμε(;) ότι κοντά στα 160 άτομα (μαζί με τις έγκυες) εργάζονται ως πλήρωμα καμπίνας επιβατών. Επιβεβαιώνεται από δεύτερη πηή; Για το θάλαμο διακυβέρνησης μήπως έχουμε κάποια σχετική πληροφόρηση ως πρώτη πηγή; Πατέρες και μη.

δικός σας

Για καμπίνα απ' όσο ξέρω(φίλες απολύθηκαν πρόσφατα), μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που θα φύγουν κ τα τελευταία airbus, θα έχουν μείνει γύρω στα 70-80 άτομα μαζί με τις έγκυες-λεχώνες..

Οι δικές μου (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι στην καμπίνα εργάζονται περίπου 130 άτομα (127 «κορίτσια» και τρεις φροντιστές) και μετά την αποχώρηση των Airbus θα απομείνουν το πολύ 90 άτομα (μαζί με τις εγκυμονούσες, οι οποίες θα φέρουν στον κόσμο αποκλειστικά «κοριτσάκια» για τη συνέχιση της «λαμπρής» πορείας της Olympic Air).

Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία επαναπροσέλαβε κάποιους προσφάτως απολυμένους συγκυβερνήτες των Dash, αφού έγινε αντιληπτό ότι διαφορετικά δεν γινόταν να υλοποιηθεί το θερινό πρόγραμμα.

Ως αναμενόμενη παρενέργεια της εξαγοράς από την Aegean Airlines,απομακρύνθηκε τις προηγούμενες ημέρες η διευθύντρια πληρωμάτων θαλάμου επιβατών και οι βοηθοί της.Τη θέση της ανέλαβε,μάλλον προσωρινά,παλιά ιπταμένη της Ολυμπιακής ήδη εργαζόμενη στην O.Air.