Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παρολο που ειμαι εργαζομενος στον ιδ.τομεα,στηριζω πληρως την συγκεκριμενη απεργια..Οσο για τα περι αργομισθιων,βολεμενων κτλ ας κοιταξουν οι συμφορουμιτες και στον ιδ.τομεα σε επιχειρησεις που το βυσμα και η αργομισθια παει συννεφο,εκει που η απεργια ειναι λογος απολυσης ασχετα αν γινεται δικαιολογημενα η οχι στο ποσες τετοιου ειδους επιχειρησεις εκλεισαν αφου φεσωσαν πρωτα τους εργαζομενους του προς οφελος καποιων "δικων"τους παιδιων που αποζημιωθηκαν πληρως..
Ζουμε σε μικρο κοσμο και εχουμε ματια και αυτια ανοιχτα...
Μαλλον καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι αυτη η παραχωρηση θυμιζει αρκετα την συμβαση του κτιριου της Κερανης στον Πειραια οπου ο ιδιωτης δεν εβαλε ουτε σεντ στην διαμορφωση καθως και στην αγορα μιας και εγινε με μορφη sale & lease back( Τι θυμιζει αυτο;;Μηπως τα Q-400 που ειχε παρει ο Βγενο οταν αγορασε την ΟΑ;)με τραπεζικο δανεισμο! Δυστυχως εχουμε να δουμε παρα πολλα ακομα..

ΑΝ "στον ιδ.τομεα σε επιχειρησεις που το βυσμα και η αργομισθια παει συννεφο" τα σπασμένα τα πληρώνει ο ΙΔΙΩΤΗΣ από τη τσέπη του!
Μαγαζί του είναι και όποιον γουστάρει προσλαμβάνει και τον αφήνει να ξύνεται.
Εμένα δεν μου στοιχίζει τίποτα.

Μου φαίνεται κάποιοι πρέπει να βρουν στο λεξικό τις έννοιες "σύνδρομο της Στοκχόλμης", "χρήσιμος ηλίθιος" καθώς και"πατριδοκαπηλεία"...

Προσωπικά αν και είμαι αντίθετος από την Διοίκηση της ΥΠΑ στηρίζω αυτήν την απεργία.
Δεδομένου ότι το κράτος και γενικώς ο τουρισμός θα πληγεί από τις 5 αυτές μέρες είναι μια καλή κίνηση για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι δεν πάει άλλο. Ξεπουληθηκαν τα πάντα για 100χρόνια. Είναι πέρα από κάθε λογική αυτό που συμβαίνει δηλαδή,διαφθορά,πατρωνεια κλπ.
Και Ναι κατά την άποψη μου έχουν δίκιο που υποστηρίζουν το αρθρο120 για την Εθνική ανεξαρτησία γιατί είμαστε Έλληνες και μας πούλησαν και επειδή μας πούλησαν πρέπει να πληρώσουν..... :rant:

Με εκτίμηση

Εγώ την συζήτηση αυτή θα έλεγα να μην την συνεχίσουμε σε πολιτικό επίπεδο, γιατί είναι πολύ μεγάλη και δεν αφορά τον παρόν φόρουμ. Αν κατάλαβα καλά όμως η απεργία αφορά την ΟΣΥΠΑ και τα περιφερειακά αεροδρόμια μόνο ή κάνω λάθος;

Καραμήτρος Air":35pb90vk said:
ΑΝ "στον ιδ.τομεα σε επιχειρησεις που το βυσμα και η αργομισθια παει συννεφο" τα σπασμένα τα πληρώνει ο ΙΔΙΩΤΗΣ από τη τσέπη του!
Μαγαζί του είναι και όποιον γουστάρει προσλαμβάνει και τον αφήνει να ξύνεται.
Εμένα δεν μου στοιχίζει τίποτα.

Μου φαίνεται κάποιοι πρέπει να βρουν στο λεξικό τις έννοιες "σύνδρομο της Στοκχόλμης", "χρήσιμος ηλίθιος" καθώς και"πατριδοκαπηλεία"...
O οποιος εχει παρει δανεια απο τραπεζες που τις ανακεφαλαιωνεις εσυ! Μαλλον εχεις το συνδρομο του "στρουθοκαμηλισμου",τα παραδειγματα επιχειρησεων τετοιου ειδους παμπολλα...
Τωρα οπως οι προλαλησαντες ανεφεραν ουτε εμενα ειναι αρεστη η ηγεσια της ΥΠΑ και της ΟΣΥΠΑ αλλα πλεον τα πραγματα ξεφευγουν μιας και παραχωρουνται σιγα σιγα σε "δανειστες"και τα τελη διελευσης...

Να θυμάσαι πάντα μετά απο κάθε σου ποστ να βάζεις και ενα ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!1!1!
Μην μπλέκεις με πράγματα που δεν καταλαβαινεις ουτε στο ελάχιστο. Το πως λειτουργεί μαι οικονομία, ο τραπεζικός τομέας, οι συνέπειες πολιτικών αποφάσεων και άλλα τέτοια πολύπλοκα.
μείνε στο "κακός καπιτάλας με απέλυσε γιατί με μισεί, ΟΥΓΚ!"
"Εχασε ότι πάλευε δεκαετίες να δημιουργήσει γιατί ξαφνικά απέκτησε αυτοκαταστροφικές τάσεις", ένα ακόμα ΟΥΓΚ!
"Ο Αλέξης πρέπει να θέλει το καλό μου αφού δεν φοράει γραβάτα, λέει τον Μάιο Μάη και τον Ιούνιο Ιούνη", δυο ΟΥΓΚ τουλάχιστον θέλει εδώ!
"Μας μισεί και μας ζηλεύει όλος ο πλανήτης για τον ήλιο μας και τον αλέγκρο χαρακτήρα μας", ΟΥΓΚ μέχρι να βγει ο ήλιος απο τη Δύση!

Καλα...οτι πεις...στην περιπτωση σου μας συμβουλευουν να λεμε παντα ναι...και χωρις πολλες αντιρρησεις...
Εχω εργασια..δεν χρειαζεται να με απολυσει κανεις κακος ΚΑΠΙΤΑΛΑΣ...Η οικονομια εχει κανονες και καποιοι συστηματικα τους παραβιασαν(εν γνωση τους) και τα πληρωνουμε ολοι τωρα γιατι καποιοι δεν εκαναν σωστες εκτιμησεις(η εσκεμμενα με το καταλληλο δωρακι)
Υ.Γ Παντως την απεργια την στηριζω και αυτο ειναι το θεμα μας εδω...τα ποστ σου το πανε αλλου..μιας και εχεις μυγα στην μυτουλα σου..

Σε κατασκήνωση δουλεύεις?
Ρωτάω γιατί γράφεις σαν δεκαεξάχρονος...

Aν έχουν τα π@π@ρι@ να παν' να κλείσουν για 5 μέρες όλα τα α/δ, και το Ηράκλειο, και τη Θεσ/κη, και τη Ρόδο, και τα Χανιά, και τον ΑΙΑ κι όχι μόνο τα ευκολάκια που το αεροπλάνο είναι ζωτικής σημασίας...

Καραμήτρος Air":2pu2npyq said:
Σε κατασκήνωση δουλεύεις?
Ρωτάω γιατί γράφεις σαν δεκαεξάχρονος...
Επιπεδο Ουγκανου...δεν θα το συνεχισω... Συμφωνω με ΟΑ702 οτι πρεπει να κλεισουν τα παντα αν εχουν τα κοτσια..