Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
4ωρη στάση απ' τους ΕΕΚ σήμερα, 12:00 με 16:00 και εντύπωση μου προκάλεσε η CY που δεν αναφέρει τίποτα στην ιστοσελίδα της ενώ έχει αλλάξει κάποια δρομολόγια. Μπορεί και να έχουν ειδοποιήσει όλους τους επιβάτες τους ωστόσο 'ντάξει, τι είναι να βγάλουν και μια ανακοίνωση? :with:

Αύριο 3-5 μμ λένε για στάση εργασίας οι ΕΕΚ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει ανακοίνωση από κάποια εταιρεία για τροποποίηση ή ακύρωση δρομολογίων..Τι παίζει;

Kαι η Α3 έβγαλε αλλά την κρύβει (Η εταιρεία=>Γραφείο τύπου) ενώ η Sky έχει βγάλει απο νωρίς το απόγευμα. Αγνοείται (ως ειθισται, δες 2-3 πόστ παραπάνω) ο κρατικός αερομεταφορέας που έχει απομείνει στην περιοχή μας...

Ναι το είδα..ευχαριστώ για τις πληροφορίες...Από τις ξένες πάντως η μόνη που δεν έβγαλε,ακόμα, ανακοίνωση είναι η FR..ίσως το πρωί..Εχω και δικούς μου ανθρώπους που πετάνε 1645 στο SKG-CHQ..

Hμέρα απεργιών αύριο, η ΟΣΥΠΑ ήδη ανακοίνωσε 4ωρη στάση, άγνωστο έως τώρα τι θα πράξουν οι ελεγκτές. Μέχρι αυτή τη στιγμή μόνο η SEH έχει ανακονώσει τροποποήσεις για το αυριανό πρόγραμμα...

Μόνο ΟΣΥΠΑ 4ωρη και άλλος ουδείς.

μόλις διάβασα στο φατσοβιβλίο ότι προκηρυχθηκε 3μερη απεργία στην ΥΠΑ για 9-10-11 Αυγούστου..Και 11 ταξιδεύω.. :wall:

Καλές οι ημερομηνίες, το ΣΚ πριν τον δεκαπενταύγουστο...

Το θέμα είναι οτι αν είναι μόνο η ΟΣΥΠΑ και δεν λάβουν μέρος και οι ελεγκτές, τότε τα μεγάλα αεροδρόμια δεν έχουν πρόβλημα...