Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πραγματικός τραγέλαφος σήμερα με τις αεροπορικές να ανακοινώνουν ακυρώσεις κ αλλαγές βάσει του 1ου ΝΟΤΑΜ και έπειτα να τα παίρνουν πίσω βάσει του 2ου ΝΟΤΑΜ. Τελικά, μόνο η ΟΑ κ η Α3 την πλήρωσαν που θα πραγματοποιήσουν αύριο περίπου μία πτήση ανα προορισμό. Εύγε σε όλους... :puke:

Δηλαδή εγώ που αναγκάστηκα και άλλαξα δύο εισιτήρια SKG-CRL με την FR από Πέμπτη σε Σάββατο ενώ δεν βόλευε καθόλου, τώρα τι κάνω; :wall:
Προφανώς και δεν μου δίνει το σύστημα τους τη δυνατότητα να τα ξαναλλάξω στην αρχική κράτηση. :rant:

same here... cambridge-thessniki αναγκαστηκα να το κανω απο τεταρτη σε παρασκευη...πληρωνοντας extra εισητηρια τρενουν και αναβαλοντας πραγματα..

Πάρθηκε μια απόφαση που θα μπορούσε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, όταν οι Υπουργοί και Γεν. Γραμματείς ΔΕΝ δέχονταν συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων της ΥΠΑ.
Χτές, τελευταία στιγμή πρίν την προκυρηχθείσα απεργία, πέρασε μια τροπολογία που απο ότι κατάλαβα δικαιώνει εν μέρει τα αιτήματα των συλλόγων. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γίνει νηφάλια και χωρίς να φτάσει ο κόμπος στο χτένι ? Γιατί μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες πρακτικές ? γιατί πρέπει σώνει και καλά να φτάνουμε στα άκρα ? Αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί αυτός είναι ο Υπουργός- μάλλον 2 εμπλέκονται, Μεταφορών και Οικονομικών - και οι σύμβουλοί τους και Γεν. Γραμματείς τους που φρόντισαν να έχουν κλειστές τις πόρτες !!

Και όσο δικαιώνεις αιτήματα, άλλο τόσο κίνητρο έχεις να απεργείς και να ζητάς και άλλα!

Εύγε! Πάμε!

Μπορούμε και εμείς να μάθουμε τι περιλάμβανε αυτή η τροπολογία, Ευχαριστώ.

Ζητώ συγνώμη για τις παρεμβολές με το προσωπικό μου θέμα, αλλά επειδή ο/η kalaxan αλλά και άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται, μπόρεσα και ξανάλλαξα τα εισιτήρια στην αρχική κράτηση με ένα τηλ στο τηλεφωνικό τους κέντρο.

Καλημέρα,

Και τους τουρίστες που δεν παρουσιάστηκαν εγκαίρως στο check-in ποιος θα τους αποζημιώσει; Τον χαμό που έχει δημιουργηθεί στη Ρόδο από εχθές δεν μπορεί να τον διανοηθεί κανένας. Αλλά είπαμε αυτή είναι η Ελλαδίτσα μας , εμείς να είμαστε καλά και για τους άλλους δεν νοιαζόμαστε.Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική και καθόλου τιμητική για τον τουρισμό μας...ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που πρέπει.

Ευχαριστώ πολύ

Πως και ορισμένες πτήσεις έχουν αναχωρήσει από το Ελ. Βενιζέλος;

pulsar":2ehm7c02 said:
Ζητώ συγνώμη για τις παρεμβολές με το προσωπικό μου θέμα, αλλά επειδή ο/η kalaxan αλλά και άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται, μπόρεσα και ξανάλλαξα τα εισιτήρια στην αρχική κράτηση με ένα τηλ στο τηλεφωνικό τους κέντρο.
Και γω το άλλαξα..μαλιστα η Ryanair Που πετουσα εκανε σαν τρελή να το αλλαξει...απλά και γω έκανα σαν τρελός για να προλάβω..ετρεχα στο αεροδρομιο..Τελικά έφτασα Θεσσαλονίκη..Τελος καλό όλα καλά για μένα..απλά μου μπέρδεψαν πολύ το πρόγραμμα και αναγκάστηκα να χρεωθώ ένα επιπλέον εισητήριο τρένου για την παρασκευή.....μικρό σχετικά το κακό..

Η υσία είναι οτι λίγο πιέσανε την κατάσταση και επειδή τα αεροπλανα απο ότι φαίνεται πιέζουν την κατάσταση..κερδίσανε έστω κάτι..Όλοι οι υπόλοιποι στην μπούκα...