Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εν αναμονή νέων για επικείμενη 24ωρη την Τετάρτη 05/05...

Ναι ε;;; Την κάτσαμε. Έχω κλείσει tickets από airtickets.gr! Ξέρετε τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση;

Θα σε καλέσουνε απο την airtickets.gr για να σε προωθήσουνε σε πτήση της επόμενης ημέρας.Έτσι έγινε και με εμένα στις 10 Φεβρουαρίου.
Δυστυχώς την ίδια μέρα (05.05) επιστρέφω απο εξωτερικό.

H Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Κλάδου στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010. Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.eeeke.gr/INDEX_FILES/PRESS_R ... .05.10.pdf

Δεν ξέρω κατά πόσον συνδέεται αυτό με τις αυριανές (04.05.2010) ακυρώσεις, στις οποίες προχώρησαν και οι δύο ελληνικές εταιρείες.

Δεν πάμε καλά! Ολυμπιακή ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ 5/5 Σόφια-Αθήνα και οι Βουλγαρικές μέχρι στιγμής πετάνε ... !!!! Τι γίνετε άραγε;;

Simple!Οι Βουλγαροι δεν εχουν μαθει τι παει να πει ΥΠΑ...! :twisted:

Μία ερώτηση από έναν άσχετο με τα συνδικαλιστικά...
Σήμερα Τρίτη, έχει απεργία η ΟΣΠΑ από ό,τι κατάλαβα. Γιατί λοιπόν έχουμε ακυρώσεις πτήσεων από ΟΑ, Α3 και (σχεδόν όλη) την ZF;
Η ΟΣΠΑ δεν ήταν σύλλογος της πΟΑ; Ποιοι ακριβώς απεργούν σήμερα και για ποιον λόγο δεν έχουμε πλήρη ακύρωση του προγράμματος παρά μόνο ακανόνιστες ακυρώσεις πτήσεων (δεν διακρίνω καν κάποιο pattern που να έχει σχέση με τις ώρες πτήσεων);

Help please!

Δεν απεργεί βέβαια η ΟΣΠΑ αλλά η ΟΣΥΠΑ, δηλ. η ομοσπονδια συλλόγων ΥΠΑ , στην οποία δεν συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.Αυτό επηρεάζει σήμερα Τρίτη ,τις πτήσεις που γίνονται σε μη ελεγχόμενα αεροδρόμια ( π.χ Κύθηρα, Καρπαθος, Μηλος , Παρος )δηλαδή εκει οπoυ δεν εργάζονται στον πύργο ελέγχου ελεγκτές. Για τις υπόλοιπες πτησεις που ακυρώνονται σε ελεγχόμενα αεροδρόμια , να υποθέσω μόνο μπορώ ότι υποβιβάζεται η κατηγορία πυρασφαλειας των αεροδρομίων απο την απεργία υπαλλήλων που εμπλέκονται στην πυρασφάλεια. Το Ελ. Βενιζέλος μαζί με τα μεγάλα περιφερειακά α/μια, (Θεσ/νικη. Ηρακλειο ,Κερκυρα , Ροδος , Κως ) δεν επηράζονται. Αυριο Τετάρτη θα ακυρωθουν όλες οι πτήσεις, λογω της συμμετοχής των ελεγκτων στην απεργία.