Απελευθέρωση επίγειας εξυπηρέτησης ελληνικών αερολιμένων

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Aποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ή κάνω λάθος?

Η Swissport ψάχνει προσωπικό για τους κρατικούς αερολιμένες Ακτίου, Αλεξανδρούπολης, Αράξου, Αστυπάλαιας, Ζακύνθου, Ικαρίας, Ιωαννίνων. Καβάλας, Καλαμάτας, Καλύμνου, Καρπάθου, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κοζάνης, Κυθήρων, Κω, Λήμνου, Μήλου, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σαντορίνης, Νάξου, Ν. Αγχιάλου, Πάρου, Σάμου, Σκιάθου, Σκύρου, Σύρου, Χανίων, Χίου και στους δημοτικούς αερολιμένες Κάσου, Καστελόριζου, Λέρου, Σητείας...

Τα πάντα όλα 8) ...

:arrow: http://www.zhteitai.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3189&Itemid=72

νομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι η κάθε εταιρεία πρέπει να έχει ήδη προσωπικό στους σταθμούς αυτούς για να μπορεί να συμετάσχει στο διαγωνισμό.

Σωστα Τασο. Για να εχεισ δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο χρειαζεται να εχεις ιδρυσει ηδη υποκαταστηματα στουσ σταθμους και να εχεις προσλαβει και προσωπικο.

Συγγνώμη γιατί δεν καταλαβαίνω κάτι...
Αν μια εταιρεία ιδρύσει υποκατάστημα στους σταθμούς αυτούς και προσλάβει προσωπικό και στο τέλος δεν κερδίσει στο διαγωνισμό τι θα το κάνει ακριβώς το προσωπικό που έχει προσλάβει και το υποκατάστημα που έχει ιδρύσει;;;

Ή μου διαφεύγει κάτι;

Και εμένα δεν μου ακούγεται ορθόν... Να προσλαμβάνει τόσο κόσμο και μετά εάν χάσει? Τους διώχνει?

έ λογικά τους διώχνει, ή τους μεταφέρει στου σταθμούς που έχει.
ή απλά απο τους σταθμούς που υπάρχούν μεταφέρει για παράδειγμα στη Σάμο κάποιον για λίο καιρό μέχρι τα αποτελέσματα.
τεσπα, τροποι υπάρχουν, απλά αυτό ισχύει που λέμε.

εγω πιστευω δεν θα κανουν συμβολαια στο προσωπικο μεχρι να βγει ο διαγωνισμος..

απλα θα συμφωνησουν με καποια ατομα για το καλοκαιρι,που ετσι κι αλλιως καθοντε τωρα..

OA701":k07hlimm said:
Και εμένα δεν μου ακούγεται ορθόν... Να προσλαμβάνει τόσο κόσμο και μετά εάν χάσει? Τους διώχνει?

Είναι στο χέρι της κάθε εταιρίας να κάνει τις...."επενδύσεις" που θεωρεί απαραίτητες για να κερδίσει τον διαγωνισμό που την ενδιαφέρει, σωστά???? :wink:

Άλλωστε Golgair και Aegain είναι το ίδιο πράγμα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα γι' αυτή, ή κάνω λάθος???? :wink:

μεχρι στιγμης,αποσο γνωριζω,απο τους 3 βασικους χαντλερ,μονο η swissport προκειτε να προβει σε προσληψες προσωπικου μεχρι τη ληξη του διαγωνισμου.

Ακούγεται σήμερα πολύ έντονα ότι ακυρώθηκε ο διαγωνισμός..
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο?