Απο καιρο εψαχνα ( χειροκινητα και μη ) για οικονομικη ...''προταση'' πτησης , απο ΑΤΗ - CIX . Τελικα καταλαβα οτι αν δεν ...''σπασω'' , την διαδρομη , οικονομια - γιοκ . !!! Πριν απο μερικες ημερες , ανακαλυψα , μια προσφορα με την UX ( Air Europa ) . Απο FCO - MAD - LIM - MAD - FCO = 833 ευροπουλα . Απο ΑΤΗ - FCO - ATH με την VY (Vueling) μονο 91 ευρω , και απο LIM - CIX - LIM με την αγαπημενη LP ( LanPeru ) . Εδω μια υποσημειωση = Εαν ΔΕΝ εισαι Περουβιανος/η , πληρωνεις πολυ παραπανω . 260 ευρω αντι 32 . !!!!!!!
Παω λοιπον ( αφου σιγουρεψα τα αλλα σκελη ) να κλεισω την πτηση με την πιστωτικη , και 3 φορες , μολις φταναμε στο τελικο σταδιο με πεταγε εξω .
Επειδη ηταν Πεμπτη αργα το βραδυ , αποφασισα να ξαναπροσπαθησω το επομενο πρω'ι' . Ξανανοιγω το ΠΙΣΙ , και ω του θαυματος , η τιμη εχει ...''πεταξει'' κατα 75 ευρωπουλα , ποιο πανω . !!!!
Τι κανουμε τωρα ??? Κριση πανικου = γρηγορα πριν ανεβει και αλλο ( Υπ'οψιν οτι σε αλλες ημερομηνιες , η ιδια πτηση εφτανε τα 1250 ευρω ) .
Φτανω στο τελικο σταδιο ( της αποδοχης της πληρωμης με την καρτα ) και παλι μια απο τα ιδια . !!!!
Παιρνω τηλεφωνο εναν φιλο ταξιδιωτικο πρακτορα . Του λεω την ιστορια , και τον βαζω να δοκιμασει εκεινος να μου κλεισει την συγκεκριμενη πτηση .
Παλι ομως ..''κολλησαμε'' :? Στο συστημα του ( amadeus ) οι συγκεκριμενες πτησεις , ΑΠΛΑ δεν υπηρχαν .
Μετα απο μερικες προσπαθειες , σηκωσαμε τα χερια ψηλα , και εκει . !!!!
Ξανακαθωμαι μπροστα στο ΠΙΣΙ , και το κοιταγα σαν
Και ξαφνικα μου ερχεται η φα'ι'νη ιδεα = ... δεν τρεχω το Ccleaner , να μου ...''σκουπιση'' τα ...''μπισκοτα'' , μπας και κανουμε δουλεια . !!!!
Και , ω του θαυματος =
Μπαινω στο σα'ι'τ της UX , και μου βγαζει τιμη = 810 ευρω .!!!!
. Συνεχιζω την διαδικασια ( με κομμενη ανασα ) και δεχεται και την καρτα και ολα καλα . !!! :shock: . Τυπωνω τα σχετικα αποδεικτικα ( κωδικους κλπ ) και επιτελους αισθανθηκα να φευγει ενα βαρος απο πανω μου . !!! Τωρα , συμπτωση ηταν , και τελικα την βρηκα την πτηση φθηνωτερα , το προγραμμα βοηθησε , τι ...''παιχτηκε'' δεν ξερω. !!! ( γιατι μετα απο μια ωρα , και απο περιεργεια , την ξαναζητησα την πτηση , με ιδιες ημερομηνιες και ωραρια , και ηταν κοντα 100 ευρω ποιο ακριβα ). !!!