Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Καλησπέρα παιδια,σκεφτόμαστε με την παρέα μου να πάμε Πράγα γύρω στο τέλος Ιουλίου.Ξέρετε αν υπάρχει καμία προσφορά για εκείνη την περίοδο?

Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Για Πράγα θα κλείσεις στο click4sky.com και καλό ταξίδι!
Οι πτήσεις εκτελούνται με την Czech Airlines.

Πλέον το click4sky.com σε πετάει στο site της CSA και ουσιαστικά σου δίνει τις ίδιες τιμές. Κάπου στα μέσα Οκτωβρίου είχα κάνει κράτηση μέσω του click4sky και είχε το δικό του σύστημα κρατήσεων. Μπήκα να τσεκάρω τιμές μετά απο 2 εβδομάδες και με πέταγε στο site των Τσέχικων, καλή ώρα. Πέταξα στις 27/2/10 για Πράγα απο Αθήνα με επιστροφή 5/3/10 με αεροσκάφος της CSA (που σημαίνει Α319, on time και φτωχά σαντουϊτσάκια που έληγαν την επόμενη μέρα) και πλήρωσα 98ε!!! Εάν δεν θές να δώσεις 300+ε με CSA ψάξε με MALEV ή Lufthansa φυσικά με ανταπόκριση. Παρεπιπτόντως αν θές και καλό και φθηνό hotel στείλε μου pm να σου πώ όλα τα απαραίτητα!

Την 2η ή 3 βδομάδα του Αυγούστου σκεφτομαι να πάω Γκραν Κανάρια(LPA)..Αν η Άστρα δεν βάλει τελικά το SKG-BCN, ξέρει κανείς κάποια εναλλακτική διαδρομή από Θεσ/νίκη που να μη στοιχίσει αστρονομικά, με μία μόνο στάση, όχι πολύ μακρινή (δηλ. να πάω π.χ. μεσω LGW),και χωρίς πολλές ώρες αναμονής;

Μέσω Γερμανίας κοίταξες; η AirBerlin κ η TUI είναι σπεσιαλίστες για κάτι τέτοια.

Οταν λες να μην στοιχίσει στρονομικά... φιλε spotteraki γιατι ποσό μιλάς?...
Μια πρωτη εικονα δειχνει τιμες γυρω στα 370 ευρω, με πιο αναλυτικο ψαξιμο μπορει να βρεθουν και φθηνοτερα....
αλλα θελει να μας δωσεις πιο συγκεκριμενες ημερονηνιες ταξιδιου και διαρκεια διαμονης....

Επειδή είναι καλοκαίρι δεν περιμένω να βρω με 200 ευρώ, αλλά τα 400 τα βάζω οροφή.Παραμονή 1 βδομάδα..Περίοδος: ή 7-15 ή 14-22 Αυγούστου

Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ΠΟΛΥ καλές τιμές η Iberia, αλλά τελικώς πρέπει να ήταν για.... μισό εισιτήριο και να εξαντλήθη..κε :mrgreen: πριν προλάβω. Πάντως ρίχνε ματιές στο site τους, αν τα προλάβεις οι τιμές πραγματικά αξίζουν. Απλώς μόλις τα δεις κάνε κίνηση κατευθείαν γιατί το search τους είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ. Σε αφήνει να φτάσεις μέχρι και το τελευταίο βήμα και αφού γράψεις ονόματα και αριθμό κάρτας σου λέει ότι.... τα εισιτήρια δεν υπάρχουν :rant: :rant:

Τον Ιούλιο έχω σκοπό να επισκεφτώ την Κωνσταντινούπολη, και με τις τωρινές τιμές από Αθήνα μάλλον θα χρησιμοποιήσω λεωφορείο ή τρένο, μήπως όμως υπάρχει κατά κάποιον τρόπο πτήση από Θεσσαλονίκη; :D Από όσο γνωρίζω κάτι τέτοιο δεν υπάρχει..άλλα σκέφτηκα να εξαντλήσω τις πιθανότητες!

Το τελευταιο 10ημερο του Ιουλιου μια χαρα μου φαινονται οι τιμες για Κωνσταντινούπολη στην Αιγιαου! (απο 131 μεχρι 148 €)
Εδω το διαστημα το προσφορων και κυμαινονταν στο 100αρικο!
Απο το pamediakopes.gr το ιδιο χρονικο διαστημα τα βρισκεις και απο 126.29 € - 143,29 €
Το ιδιο διαστημα για να παω Σαμο (return) φτανουν μεχρι και τα € 167.18.... :wall: