άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις...

Αν ητανε Β734 θα ητανε τινγκα! ;) Νορμαλ αριθμος των επιβατων, αλλα μη νορμαλ ο τυπος του αεροσκαφους που επιλεχτηκε, με αποτελεσμα τη δημιουργια λανθασμενων εντυπωσεων!!!...

Σε λίγο θα το περνάνε κι από Θεσσαλονίκη για να το γεμίσουν. Α ρε αθάνατη ΟΑ πόσο θα αντέξεις ακόμα :( :(

βασικα δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι αν θα γεμισει. ειμαστε μεσα στον Αυγουστο και αυτη τη στιγμη καθημερινα εχουμε αφιξεις εκατονταδων χιλιαδων επιβατων απο Ευρωπη-ειδικα απο Βρεττανια. αν αναλογιστουμε ποσες τακτικες και ποσες charter εχουμε καθημερινα θα δουμε οτι το προβλημα ειναι καθαρα οργανωτικο. και πιο πολυ ισως θεμα αξιοπιστιας της εταιριας. ο καθενας προτιμα να δωσει λιγακι παραπανω η να ερθει με ανταποκριση παρα να χασει τις διακοπες του και να διαλυσει τα νευρα του περιμενοντας το αεροπλανο.

Εγω εχω ταξιδεψει απο Ναπολι-Αθηνα με ενα CRJ-900 της AirOne με 16 επιβατες συν 2 αεροσυνοδους....δεν ξερω ποσοι ανεβηκανε στην Ναπολι αλλα το αεροσκαφος ειχε ξεκινηση απο την Μπολονια στην πτηση Μπολονια-Ναπολι-Αθηνα....
Με 83 ευρω εισητηριο δεν με χαλασε καθολου...h AEGEAN ειχε τοτε 60 περιπου ευρω απο Ρωμη...οποτε τα 83 απο Ναπολι ηταν πολυ καλη τιμη...

Στην προσγειωση δε...τοσο δυνατο χτυπημα μολις ακουμπησαν οι ροδες στο εδαφος δεν εχω ξανανιωσει...νομιζα οτι το εσπασε το αεροπλανο....ε...Ιταλος πιλοτος...τι να περιμενει κανεις...

Παντως η AirOne ειναι μια χαρα εταιρια....

Αυτα...