Alfa Aviation Academy

Τελικά όντως η σχολή είναι RF?????????????

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις άπειρες πληροφορίες μέσα στο φόρουμ. Έχω ρίξει πολύ διάβασμα τον τελευταίο καιρό.

Ανοίγω αυτό το νήμα γιατί ψάχνω πληροφορίες για μια νέα σχολή στο χώρο, την

Alfa Academy

στη Θεσσαλονίκη. Έχω κάνει ήδη μια επαφή και μου είπε ο υπεύθυνος ότι μόλις πήραν έγκριση FTO.
Μιας και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω εκπαίδευση 0-ATPL (αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω καριέρα :mrgreen: ) ψάχνω για σχολή. Έχω διαβάσει πολλά, ήμουνα και στο Career Day που έγινε τον περασμένο μήνα στην Αθήνα, μίλησα με όλους από όλες τις σχολές, αλλά η Alfa δεν ήταν εκεί. Απ' ότι μου είπε ο υπεύθυνος όταν μιλήσαμε τηλεφωνικά, πρόκειται για κάποιους εκπαιδευτές που έφυγαν από την Εγνατία και ανοίγουν άλλη σχολή στη Θεσσαλονίκη, γιατί "είναι λογικό από πολλές απόψεις να είναι στη Θεσσαλονίκη".

Τους γνωρίζετε; Θα είναι αξιόπιστοι; Για την τιμή που δίνουν στο site (ίδια με της Εγνατίας, 55.000€) υπάρχει λόγος να μην τους προτιμήσω; Κάνουν και προσφορά στην αρχή για 45.000€ αλλά φαίνεται να έχω χάσει την προθεσμία για λίγο.

Ότι άλλη πληροφορία ή σχόλιο έχετε δεκτά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

mikios400":21uslsho said:

Τελευταία επεξεργασία από Moderators Team και Σήμερα, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Προφανώς δεν έχεις ρίξει τόσο πολύ διάβασμα ώστε να μη δεις ότι ήδη υπάρχει ήδη topic για τη Σχολή.

:oops: ουπς... εεεε, όλα τα υπόλοιπα...
Ευχαριστώ! :with:

Στο δια ταύτα τώρα. Η σχολή θα πρέπει να έχει λάβει τώρα την έγκριση για FTO. Κανένα νεότερο από τους μαθητές της σχολής;

Καλησπερα σας

Διαβασα τα σχολια σας και επειδη βλεπω διαφορετικες αποψεις σκεφτηκα να κανω κατι απλο. Να ρωτησω στην ΥΠΑ αν η Alfa ειναι RF ή FTO.

Καλεσα στο 210-9973037 (ειναι το τμημα για τισ σχολες και το τηλεφωνο υπαρχει στο http://www.hcaa.gr) και μου ειπαν οτι η εν λογω σχολη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ FTO αλλα ειναι στη διαδικασια να γινει.
Επισης θελω να επισημανω οτι στο site της ΥΠΑ και στο link http://www.hcaa.gr/content/index.asp?tid=542 υπαρχει ενα αρχειο word σχετικο με τισ σχολες RF / FTO. Η ΑLFA δεν υπαρχει σε αυτο το εγγραφο ΟΥΤΕ σαν RF ΟΥΤΕ σαν FTO....Tα συμπερασματα δικα σας....

Και κατι τελευταιο...Για τον φιλο ΑΛεξανδρο που κανει distance learning...Θελεις να μας πεις ποια ειναι τα καλυτερα??

Ευχαριστω

Τι απ'ολα δεν καταλαβαινεις ρε φιλαρακι οπως λεμε και στην θεσσαλονικη? Η σχολη λειτουργει κατω απο RF και ειναι κατω απο επιθεωρηση της ΥΠΑ για FTO. Ο Quality Manager της σχολης ειναι επιθεωρητης της ΥΠΑ. Ειναι δυνατον να λειτουργει μια σχολη και να πεταει χωρις αδεια? Πρωτα απ'ολα το αεροδρομιο δεν θα την αφηνε. Οτι αφορα τωρα το site της ΥΠΑ πες τους να το κανουν Update. Αντε και καλο πασχα. Σακης και δουλευω στην ALFA.

Αλεξάνδρος":b3bd9a56 said:
Καλό το Πρωταπριλιάτικο αστείο του "captainkosta"!!! Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι που ζηλεύουν και βγάζουν διαφορές φήμες..... Εγώ είμαι μαθητής στην Alfa Aviation Academy για την ακρίβεια κάνω distance learning και έχω να πω μόνο τα καλύτερα.

Αχ βρε Αλεξανδρε.... Τι να ζηλεψω.?... εγω οτι ηταν να κανω το εκανα....σειρα σου να τελειωσεις.....αν τελειωσεις εκει που υποτιθεται οτι εισαι..!!!!!
Παντως μ αρεσει που απο τον Φεβρουαριο που εκανες την ερευνα σου...μεχρι σημερα η μαλλον μεχρι χτες ,οπως λεει και ο andrianlgts ,δεν καταλαβες οτι η σχολη σου ακομα δεν εχει αδεια FTO
Μαλλον φταιει το distance....learning !!!!!!!!!!
Στην πιατσα λενε.....δεν ηξερες..δεν ρωταγες ???
Τελος παντων σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια...ουτως η αλλως οι επιλογες ειναι δικες σου.

Καλησπέρα παιδιά... τελικά τι έγινε με αυτή τη σχολή?? γιατί σταματήσατε τα σχόλια??

Το εξαντλησαμε το θεμα.. Δεν εχει αλλο

Θανάσης":2ufx02j1 said:
Χαιρετώ τα μέλη του airliners.gr διαβαζοντας τις απορίες σας σχετικα με την Alfa Aviation Academy και μιας και ειμαι μαθητης της ( για να μην παρεξηγηθώ οτι διαφημιζω την σχολη και οτι δεν ειμαι μαθητης της ονομαζομαι Μιχαηλιδης Αθανασιος το mail μου ειναι thanassismihailidis@gmail.com ). Λοιπον για να μην ειμαστε αδικοι η σχολη ειναι καινουργια προσπαθει για το καλυτερο και οπως ξερετε καθε αρχη και δυσκολη. Ενα απο τα βασικα πραγματα που προσωπικα μου αρεσε σε αυτην την σχολη ειναι το καλο κλιμα που επικρατει μεταξυ μας . Οι χωροι ειναι καινουργιοι και πανεμορφη με μια επισκεψη θα το διαπιστωσετε και μονοι σας. Ολα λειτουργουν ερχονται μαθητες και προσπαθουν για το καλυτερο. Εχω ξανα γραψει στο παρελθον τοτε δεν ειμουν μαθητης της. Θέλω να ξερεται οτι ειμαι αντικειμενικος και θα ειμαι ο πρωτος που θα γραψω αρνητικα σχολια για την σχολη αν ποτε δεν τηρει αφτα που λεει.
Θαναση γεια σου και χρονια πολλα
Θεωρητικα πρεπει να εισαι αποφοιτος της alfa aviation μεχρι σημερα
Σε παρακαλω δωσε μου feedback ,ενδιαφερομαι κι εγω για καριερα στο aviation
Η γνωμη σου θα μετρησει πολυ
Ευχαριστω και καλη χρονια