Alexandair

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Akis":2cpt2sr8 said:
Τελικά κατά 99% θα είναι το OE-LMB! Η πηγή είναι έγκυρη :!:
...Οπως επιβεβαιωσε και η Κα Γατσινου (στελεχος της Alexandair) :wink:
Αρα μιλαμε για ενα αεροπλανο και οχι 2.

TI SIMENEI BOEING MD-82 OTAN KATASKEBASTIKE TO A/C DEN EIXE SXESI H MD ME THN BOEING :stupid:

ΚΟΣΤΑΣ1":3m6bl795 said:
TI SIMENEI BOEING MD-82 OTAN KATASKEBASTIKE TO A/C DEN EIXE SXESI H MD ME THN BOEING :stupid:

Mετά τη συγχώνευσή τους,όλα τα MD ονομάστηκαν "Boeing MD-xx"...
Κι εμένα μου κακοφαίνεται.... :?

Σε επικοινωνια μου με την Alexandair και την Κα Γατσινου, μου επιβεβαιωσε την αφιξη του αεροπλανου μεσα στην εβδομαδα, αλλα στο Ηρακλειο οπου θα ειναι και η βαση του. Θα ερθει μεσα στον Απριλιο και στο Βενιζελο. Θα επικοινωνησουμε και παλι για περισσοτερες λεπτομερειες.
Dtrach ετοιμασου :shock:

To αεροπλανο ερχεται το Σαββατο στο Ηρακλειο και αρχιζει πτησεις την Κυριακη. Για το ποτε θα το δουμε στο Βενιζελο δεν το ξερουν ακομα. Που θα παει... :roll:

GP707":2dpr6k8s said:
To αεροπλανο ερχεται το Σαββατο στο Ηρακλειο και αρχιζει πτησεις την Κυριακη. Για το ποτε θα το δουμε στο Βενιζελο δεν το ξερουν ακομα. Που θα παει... :roll:

Xereis gia pou 8a arhisoun ths pthseis ??

Οχι αλλα προγραμματιζω μια "συνεντευξουλα" εφ'ολης της υλης μεσα στην επομενη εβδομαδα, οποτε θα εχω νεοτερα. :wink:

afiksh sx-bmp

kyrioi to sx-bmp anamenetai na afeixthei sto aerodromio tou Irakliou simera stis 05:40UTC (08:40 Local). Tha parameinei ekei mexri tis 28 apriliou pou arxizei kai tis pthseis! :D