Alexandair

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
SOSTOST o DTRACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
opos k i ALITALIA i opia kapote eixe mexri k 90 MD-80s!!!!!!!!!!!!
k akoma k simera exei para pola k opou giriseis k kitaxeis ana tin europe vlepeis MD-80 tis ALITALIA k oxi mono.....des AUSTRIAN...etc!!!!!!!!! :wink:

:3: Κύριοι επιστροφή στο θέμα μας παρακαλώ. Επιστροφή στην Alexandair. :3:

krima den einai na malonoume gia ton an einai h oxi viosimi ayth i nea prospatheia?! 3eri kanenas pio polla nea gia thn en logo etairia? as poume tha kanei asoterikes h e3oterikes ptiseis?tha kanei charter i kanonikes ptisis?tha prosferei kai ayth dermatina kathismata ai koularaki sthn ekplijtiki timi ton 70 euro apli metavasi i tha einai epitelious kati pio kainotomo?

no frills":3u6bh491 said:
krima den einai na malonoume gia ton an einai h oxi viosimi ayth i nea prospatheia?! 3eri kanenas pio polla nea gia thn en logo etairia? as poume tha kanei asoterikes h e3oterikes ptiseis?tha kanei charter i kanonikes ptisis?tha prosferei kai ayth dermatina kathismata ai koularaki sthn ekplijtiki timi ton 70 euro apli metavasi i tha einai epitelious kati pio kainotomo?

File no frills kalws nl8es prwta prwta... To 8ema eivai oti n etaireia eivai movo sta xartia.... Edw kai para pollous mnves! Opote vomizw oti mexpi va doume kati exoume to dikaiwma va kautnriazoume kai va sxoliazoume... Opws kai me tnv Blue Star... Movo logia logia, kai tipota apto! Kai gw 8elw va avoi3w etaireia, kai 3erw pws 8a tnv orgavwsw, n ti ovoma 8a tns dwsw, kai me ti skafn 8elw va petaei, alla ti givetai stnv pragmatikotnta?... ;)

ok pao paso....den gnoriza poso kairo prin eixe anakoinosei thn dhmiourgia ths. pantos exo paelpistei me thn elliniki katastash...hmioun vretania kai evriska pthseis esoterikou se treles times.......kai eixa na dialekso se diafores etairies.....alla...osoe fores xreiastike na katevo athina apo thess kai eprepe na xrisimopoiiso aeroplano......plirona ta kerata mou......pote tha teleiosei ayth h katastash...sthn ellada den iparxei antagonismos....prose3te tis times...i a3 kai oi oa exioun oloidies times!!!!!!

makedonas":39feph18 said:
To 8ema eivai oti n etaireia eivai movo sta xartia.... Edw kai para pollous mnves! Opote vomizw oti mexpi va doume kati exoume to dikaiwma va kautnriazoume kai va sxoliazoume... Opws kai me tnv Blue Star... Movo logia logia, kai tipota apto!

Πλέον μάλλον ξεπέρασε αυτό το στάδιο, μιας και σε λίγες εβδομάδες έρχεται το πρώτο MD82 Ελλάδα.

:arrow: https://www.airliners.gr/el/dfleet.php?aid=1310

Πιστεύω να είναι εταιρεία τσάρτερ και δε νομίζω να δραστηριοποιηθεί στην εσωτερική αγορά. Ελπίζω όμως να κάνω λάθος και να μπει και στην εσωτερική αγορά! :roll:

Akis":2s275cq7 said:
Πιστεύω να είναι εταιρεία τσάρτερ και δε νομίζω να δραστηριοποιηθεί στην εσωτερική αγορά. Ελπίζω όμως να κάνω λάθος και να μπει και στην εσωτερική αγορά! :roll:

Gia Charter thn paei th doyleia alla toylaxiston na petaei kai apo alloys ellhnikoys proorismoys kai oxi mono apo Athina h apo kapoion poly gnosto proorismo p.x Hrakleio.