Alexandair

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
georgina":281bwwzh said:
Μια γνωστή μου που προσλήφθηκε πέρσυ είπε ότι το χειμώνα κάναν πτήσεις για λογαριασμό άλλων εταιρείων. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;

Αν ρωτάς γενικά, ναι. Είναι πολλές οι εταιρείες που το κύριο αντικείμενο τους είναι η εκτέλεση δρομολογίων για λογαριασμό άλλων εταιρειών ή/και πρακτορείων/tour operator.

Σημερα ειδα μια φωτο τις greece airways και μου ηρθε στο μυαλο η Alexandair! Τι γινεται?? πεταει ακομα?

Πριν 2 εβδομαδες στο αεροδρομιο του Ηρακλειου εβλεπα τα γραφεια αδεια , αλλα η διαφημιστικη πινακιδα αναμμενη :?

gioannis":rftp3ftt said:
Πριν 2 εβδομαδες στο αεροδρομιο του Ηρακλειου εβλεπα τα γραφεια αδεια , αλλα η διαφημιστικη πινακιδα αναμμενη :?

Θυμίζει καποιες εταιρειες που νοικιαζουν ενα διαμερισματακι στην Ελβετια, απλα κ μονο για να επιδεικνυουν ελβετικη διευθυνση!...χεχε!!

ακουστε το καινουργιο.ψαχνουν λεει airbus για καποιον διαγωνισμο που κερδισαν στη Γαλλια ασχετα που δεν εχουν πληρωσει κανεναν απο το προσωπικο εδω και 6 μηνες.

το μοναδικο αεροπλανο της ΑΧΝ πωληθηκε στην skywings οποτε
για να ξαναπεταξει η ΑΧΝ καλο χειμωνα και βλεπουμε αν δεν πτωχευσει
πρωτα και βεβαια αν δωσουν τα χρηματα που χρωστουν αλλιως πληρωματα γιοκ...

Παιδιά, η Alexandair μας τελείωσε:

http://www.g-kraft.com/forum/index.php?topic=14989.0

Στο παραπάνω Σουηδικό φόρουμ γράφει ότι το μοναδικό της αεροσκάφος το αγόρασε η Ουκρανική Khors Air.
Μάλιστα έχει και φωτογραφία του με το νέο του νηολόγιο: UR-CDI

Κρίμα ...

w

Τι κριμα?Οποιος θελει εταιριες για αρπαχτες αυτα παθαινει μαλλον η ελλαδα στο χωρο της αεροποριας δεν θα κανει μεγαλα βηματα,και οποιοι εχουν προσπαθησει να το κανουν,του ξαποστειλανε,βλεπεις τα προοδευτικα μυαλα εν κανουν για <<εδω>>,πανε στην αμερικη και στην αγγλια,και προοδευουν απο επιστημονες μεχρι σερβιτορους,ορεξη μονο και καλη διαθεση.Στην ελλαδα ΟΛΑ μετρια...

Συγνωμη αν γινομαι γκρινιαρης αλλα ετσι ειναι(κατ'εμε)

Ανεξάρτητα από το πως στήθηκε η όλη επιχείρηση, τώρα όλο και κάποιος θα χάσει τη δουλειά του. Και ένα τέτοιο γεγονός είναι πάντα κρίμα.

s

Μπαα,και οι χειριστες για αρπαχτη πανε σε τετοιες εταιριες(διακοπες στον τοπο σου,με νεο τυπο,και πληρωνεσαι κι ολας,οποιος δεν πιστευει να στειλει πμ) η μηπως νομιζαν οτι θα εκαναν καριερα εκει??οσο για τα πληρωματα καμπινας δεν το συζητω καθολου,ειχατε δει το σαλο στην εκπαιδευση τους στην εν λογο εταιρια,σε εκμπομπη του τριανταφιλοπουλου,δεν εχασαν τη δουλεια τους επαγγελματιες....
Κοριτσακια 19-20 χρονων ειχαν παει για χαρτζιλικι στην εταιρια,για να μη μηλισω και πιο σκληρα,οτι και να λεμε η α3 και οα,εκει συμφωνω οτι υπαρχει εμπειρια(επειτα απο τοσες πτησεις μονο κατα τη θερινη περιοδο θεωρω οτι ναι αποκτας εμπειρια,και δη οταν κανεις χρονια αυτη δουλεια),τωρα για συμπεριφορες ευγενειεα κτλ ειναι θεμα χαρακτηρα καθαρα.Εχω τυχει σε πτησει της οα με πληρωμα απευθειας απο γυρισμο γερμανια(αν θυμαμαι καλα)το πληρωμα εμφανως εξουθενωμενο και ομως ισως το πιο ευγενικο σερβις που μου εχει τυχει ποτε.