Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν κανα δυωρο περιπου ειδα στο plane finder οτι αεροσκαφος boeing 777 της airfrance απο Παρισι για Σαο Παολο λιγο μετα την απογειωση εκανε U-turn και προσγειωθηκε με ασφαλεια στο Παρισι ενω παραλληλα ειχε squawk 7700.. Ξερει κανεις τι μπορει να συνεβει?

Live: Boeing 767 G-DHLE δυτικα της lyon με προορισμό τις Βρυξέλλες έκανε απότομη κάθοδο από τα 35000 στα 10000 πόδια
squawk: 7700

Χμμμ, περίεργη πορεία για Ρόδο, ξεχάστηκε ο πιλότος;;;
Εδιτ
Μάλλον έχει κάποιο θέμα το DLM :mrgreen: , λέω κι εγώ...

To DLM μια χαρά ήταν! Κατέβηκαν 2-3 την ώρα που αυτός έκανε βόλτες.
Εγώ από την πορεία βλέπω ότι πήγαινε για Αττάλεια που ούτε και εκεί είχαν πρόβλημα.
Πτήση για Ρόδο Τρίτη βράδυ Monarch..... :with:

edit Πήγαινε για Λάρνακα πιθανον. Απογειώθηκε στις 23:00 από Ρόδο και προσγειώθηκε στη Λάρνακα μετά από 50 λεπτά. Την ώρα που έκανε αλλαγές πορείας ούτε στη Λάρνακα υπήρχε κάποιο πρόβλημσ.

Β738 PR-GUD GLO9292 της GOL πάνω από Ρόδο στα 41.000. :o Νοικάρικο;

Παιδιά καλησπέρα και καλή Ανάσταση.
(Ίσως να είναι λίγο off topic αλλά έχει σχέση με το traffic monitoring)
Όταν κάθομαι σπίτι έχω συνέχει το flightradar ανοιχτό και παρακολουθώ τα αεροπλάνα, καθώς περνούν σε σχετικά κοντινή απόσταση από εμένα. Σήμερα, που έχει και συννεφιά, όλα τα αεροπλάνα περνούσαν από ύψος περιφερειακού στον Εύοσμο με κατεβασμένο το landing gear. Αυτό έχω να το δω αρκετά χρόνια. Γιατί το κάνουν αυτό;

Στο rdrinfo, έχει πρόβλημα η Κέρκυρα. Τώρα που ξεκίνησε η κίνηση!!!!

Και στο flightradar24 το ίδιο εδώ και 2-3 μέρες, μόνο από τα γύρω πιάνει. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει ο φίλος στο Κανόνι!

H AFR990 από CDG-JNB, τύπου Α380 (F-HPJA, το πρώτο Α380 της ΑF) έχει βάλει κώδικα 7700 και έχει ξεκινήσει κάθοδο και φαίνεται να κάνει emergency landing στο Toulouse... Περιμένω report από avherald.com ...