Airshow από την ΠΑ

• Thread starter Thread starter ansarigi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μετά από 3 ημέρες στην Τανάγρα (Παρασκευή με καταιγίδα, ΣΚ με ντάλα ήλιο και ζέστη) το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Επιτέλους κάποιοι άρχισαν να ξυπνούν.Και του χρόνου με τις διπλάσιες συμμετοχές.
Περισσότερα όταν συνέλθω από τα όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα του ήλιου στον οργανισμό και το δέρμα μου :oops:

ΝΑ συμπληρωσω επισης και την πολυ καλη εικονικη αερομαχια (για τα ελληνικα δεδομενα) των ελληνικων F-16 & Mirage 2000 στην αρχη του προγραμματος της κυριακης. Οπως επισης και την απογοητευση μας ενω το προγραμμα ελεγε για ελευση DC-3 με επετειακα χρωματα, τελικα ηταν μια κοινη ντακοτα της ΠΑ. :(
Κριμα που δεν υπηρχε εστω και μια εκπροσωπηση πολιτικου αεροπλανου στην εκθεση :cry:

well, well, well...

an kai dilwmena i polemiki aeroporia den me elkei oso i politiki, to savatiatiko overdose itan arketo gia na min anteksw na eimai ekei tin kyriaki, afou kateliksa me giaourtaki sta magoulakia, kai arketa mpoykalia nero dipla mou!!! LOOOOOOOL

ostoso katapliktiko theama, me to RAFALE kai tous italous na einai MAGNA RESPECT gia mena, enw tha symfwnisw oti to Harrier-eimai-aeroplano-kai-elikoptero-mazi kai to Spartan-kyliemai-ston-aera itan to WOW tis ypothesis.

krima pou exasa to party tis kyriakis me tous perissoterous apo sas edw
Vive la Grece kai tou xronou!

PLEASE...

OLA kala loipon... BRAVoooooo.... :great: :party: :laola:
Mhpws ehete thn kalosynh na kanete kai kapoies fwto post giati emeis edw sta xena ehoume skasei apo th zhlia :?: :?: :?:

Pleaseeeeeeeeee :cry:

PS... Pros osous aresoun oi sygkriseis...sto Le Bourget fetos eprepe na perimenei kaneis 10+ lepta gia na parei 0.5 litro nero sthn timh twn 4 euro kai to dithen sandwich ekane 8 euro... :stupid: ...

GP707":2rx87378 said:
Κριμα που δεν υπηρχε εστω και μια εκπροσωπηση πολιτικου αεροπλανου στην εκθεση :cry:

Καί το τσέχικο το OK-WDC (LET 410) τί ήταν τότε;βομβαρδιστικό; :lol:

Σωστον :wink: αλλα θα προτιμουσα οχι μονο στατικο αλλα και καμμια προσγειωση-απογειωση!!! :?

ΟΚ τού χρόνου θά έχη formation flight 4 A380 στά 100 πόδια πάνω από τά κεφάλια μας χεχε :)

Εμένα πάντως μού άρεσαν και τα μοντελάκια τά Embraer στό περίπτερο τής Alenia (αλλά δέν χώραγαν στην...τσέπη μου δυστυχώς!) :o

Άντε ρε Dragonflyer, έτσι για να μην μας μείνεις με το παράπονο... :wink: :lol:
Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα βάζατε και σεις όλα τα λινκ των φωτογρφιών ένα ένα...είπα να σας οδηγήσω...και σεις σαν μεγάλα παιδιά θα βρείτε τον δρόμο...

https://www.airliners.gr/community/album ... p?cat_id=7

...για τον Αρχάγγελο...
enjoy