Airbus A350

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγκαταστάθηκαν και οι κινητήρες. Με την ολοκλήρωση της υπό εξέλιξη εγκατάστασης του APU, το πρώτο Α350 θα είναι «πλήρες» και αναμένεται να πρωτοπετάξει μέσα στο καλοκαίρι.

Ηταν, ειναι και θα ειναι ασχημο. Ειδικα ο σχεδιασμος της μουρης ειναι απο αισθητικη αποψη τραγικος. Προσωπικη αποψη μεν (και γνωριζω οτι η αεροδυναμικη ειναι σημαντικοτερος παραγοντας απο την αισθητικη, αλλα ο ανταγωνισμος τα καταφερε με ενα πιο καλαισθητο αποτελεσμα), αλλα το εχω δει και απο αλλες γωνιες και απο ΠΟΛΥ κοντα.. χμ..

Τελικα, δεν κατασκευαζονται πλεον ομορφα αεροπλανα.. Αυτο ηταν..

Αλκιβιάδης":1oq0gtzl said:
Ηταν, ειναι και θα ειναι ασχημο. Ειδικα ο σχεδιασμος της μουρης ειναι απο αισθητικη αποψη τραγικος. Προσωπικη αποψη μεν (και γνωριζω οτι η αεροδυναμικη ειναι σημαντικοτερος παραγοντας απο την αισθητικη, αλλα ο ανταγωνισμος τα καταφερε με ενα πιο καλαισθητο αποτελεσμα), αλλα το εχω δει και απο αλλες γωνιες και απο ΠΟΛΥ κοντα.. χμ..

Ο προαστειακος με ουρα απο βελακι. :puke:

Αλκιβιάδης":1oq0gtzl said:
Τελικα, δεν κατασκευαζονται πλεον ομορφα αεροπλανα.. Αυτο ηταν..

747-8 ;-)

Ειναι εκτος συναγωνισμου, γιατι αποτελει εξελιξη υπαρχουσας σχεδιασης, το Β748 :mrgreen:

Εγω αναφερομαι σε πληρως νεα σχεδια.. Το C Series που ειναι νεος σχεδιασμος και αυτος, ειναι καπως πιο.. καλαισθητος, θυμιζει το Do728 (οχι βεβαια τοσο οσο το SSJ!) με αλλους κινητηρες και τα winglets του Α330 σε σμικρυνση, η εξοδος του APU ειναι σα να ειναι κλεμμενη απο το Α380 ..

Δεν υπαρχει φαντασια πλεον, σε λεω.. :wall:

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, νομίζω οτί το επερχόμενο Μitsubish Regional Jet είναι αρκετά καλαίσθητο - σίγουρα καλύτερο από τα... ιπτάμενα υπόθετα!

Re: Airbus A350 - first flight

Η πρώτη πτήση ξεκίνησε με επιτυχία...