Air Serbia στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ούτε και εγώ βρίσκω το σχόλιο του aakunz άστοχο ή κακόβουλο. Στηλιτευει το προφίλ των τουριστών στην κεντρική Μακεδονία με χιούμορ. Σορρυ για το off topic και από εμένα

Kamila-GR":t5v4mq8j said:
aakunz":t5v4mq8j said:
Ναι, αλλά δε θα μπορούν να φέρνουν τις κονσέρβες με τις οποίες τα γεμίζουν όταν έρχονται. :twisted: :twisted: :twisted:

Να υποθέσω όταν εσύ πηγαίνεις διακοπές στην Ελλάδα με το αμάξι εσύ δεν παίρνεις τίποτα μαζί σου.
Είτε επειδή είναι πιο φθηνά ή δεν βρίσκεις τα προϊόντα που γνωρίζεις ή σου αρέσουν.

Δηλαδή δεν έρχονται τουρίστες έχεις πρόβλημα. Έρχονται με κάποια πράγματα πάλι θα έχουμε πρόβλημα.

Ήταν πραγματικά αχρείαστο το σχόλιό σου.

Καλώς ή κακώς είναι αρκετά εύστοχο. Αμα δεις αυτοκίνητο βαλκάνιου που κατεβαίνει για διακοπές νομίζεις πως μετακομίζει. Μερικοί φέρνουν με καφάσια τα πράγματα.

Εγώ προσωπικά όταν πηγαίνω διακοπές πάντως δε παίρνω κι ένα τελάρο ροδάκινα στο πορτ-μπαγκαζ. :P

3 φορές εβδομαδιαίως από 31.03.2020 από Θεσσαλονίκη για Kraljevo

JU2520 KVO0800 – 1020SKG AT7 24
JU2520 KVO1255 – 1515SKG AT7 6

JU2521 SKG1050 – 1115KVO AT7 24
JU2521 SKG1545 – 1610KVO AT7 6

https://www.routesonline.com/news/38/ai ... arch-2020/

Η σερβική κυβέρνηση ενέκρινε επιδοτήσεις για δέκα δρομολόγια που έκρινε ότι είναι δημοσίου ενδιαφέροντος. Σε αυτά θα δούμε Nις - Αθήνα και Κράλιεβο - Θεσσαλονίκη ( το οποίο το είδαμε για λίγο φέτος). Αναμένουμε ημερομηνίες έναρξης πτήσεων

Serbia to launch domestic flights in 2022

Και επίσημα πλέον :

Αθήνα (ATH) - Νις (INI) απο 15 Ιουνιου 2022 , 2 weekly καθε Τεταρτη και Κυριακη
ενώ το Θεσσαλονίκη (SKG) - Κραλιεβο (KVO) συνεχίζει και για το 2022 από 14 Ιουνίου , 2 weekly καθε Τριτη και Σαββατο