Air Sea Lines

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητέ μου seven4seven δεν ενημερώθηκε κανείς, επίσημα, είτε από διαφημίσεις είτε από άλλες ενέργειες προώθησης, τουλάχιστον στα Γιάννενα. Όταν εγώ ταξίδεψα με τα υδροπλάνα, ταξίδεψα γιατί το ήξερα αφού το είχα ψάξει. Αλλά κατά τα άλλα, δεν ήταν ως δρομολόγιο και ιδιαίτερα ελκυστικό. Ειδικά κατά το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργίας του, που υπήρχαν πτήσεις μόνο Σάββατο και Κυριακή, απευθυνόταν σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό και, αν αναλογιστούμε τον πληθυσμό Ιωαννίνων και Κέρκυρας το κοινό ήταν ΠΑΑΡΑ πολύ περιορισμένο.

Άρθρο για τα σχέδια της AirSea Lines στη Βρετανία και τους πιθανούς προορισμούς της δημοσίευσε την Κυριακή η Telegraph. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότη η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει στόλο τουλάχιστον 10 υρδοπλάνων μέσα σε πέντε χρόνια με τρία hub: Lake District, βόρειο Ουαλλία και Λονδίνο.

Στο Αιγαίο ξέρει κανείς αν ξεκίνησε :?:

Ενημερώθηκα ότι αρχίζουν εντός Μαΐου από το Λαύριο με κάποια νησιά να εξυπηρετούνται από τα υπάρχοντα συμβατικά αεροδρόμια (βλέπε Πάρος). Όταν ρώτησα εάν μπορώ να κάνω κράτηση, με παρέπεμψαν στον διαδικτυακό τους τόπο.

captainjumbo":21cv37it said:
Ενημερώθηκα ότι αρχίζουν εντός Μαΐου από το Λαύριο με κάποια νησιά να εξυπηρετούνται από τα υπάρχοντα συμβατικά αεροδρόμια (βλέπε Πάρος). Όταν ρώτησα εάν μπορώ να κάνω κράτηση, με παρέπεμψαν στον διαδικτυακό τους τόπο.

Πιο συγκεκριμένα απο 15 Μαίου :wink:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Έχετε δει τις τιμές τους??

Εψαξα π.χ από Σαντορίνη - Λαύριο 20/8 και μέσω Ιου /Πάρου (γαλατάδικο δηλ.) δίνει τιμή 112euro το άτομο one way, την στιγμή που βρήκα με ΟΑ 85euro το άτομο!!

Άντε λέω θα έχει καλύτερες τιμές στα ενδοκυκλαδικά και κυττάω Σαντορίνη-Μύκονο 82euro και την super ευκαιρία Σαντορίνη-Ιο 52euro!!

Οι τύποι είναι απίστευτοι, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν, που απευθύνονται. Διαφημίζονται κιόλας σαν οικονομικός μεταφορέας από λιμάνι σε λιμάνι και μας προτρέπουν να αγοράσουμε το εισιτήριο μας εγκαίρως. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου....

Και ολα αυτα, εν μεσω ¨Κυκλαδιτικου" μελτεμιου! Να δουμε τι αλλο θα δουμε!

Βέβαια οι τιμές τους είναι κάπως τσιμπημένες, αλλα νομίζω προς το παρών. Δεν εννοώ ότι θα τις ρίξουν αλλά οι τιμές που βλέπετε τώρα με ΟΑ και Α3 θα εκτιναχθούν στα ύψη μόλις πλησιάσουμε προς το καλοκαίρι. Εκεί ποντάρουν κατα τη γνώμη μου.

Ναι αλλά στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Υ.Ε.Ν. ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν δωρεάν πτήσεις προς άγονους προορισμούς (Αντικύθηρα, Ψαρά, Ανάφη). Έχετε πάει στα εναλλακτικά και εξωτικά Αντικύθηρα; Όχι; Να πάτε, είναι σούπερ, μόνο να εξασφαλίσετε εισιτήριο επιστροφής γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνετε μόνιμοι κάτοικοι.

Ακόμα κι αν έχετε εισιτήριο μην είστε βέβαιοι ότι θα φύγετε: όταν έχει μελτέμι το πλοίο δεν μπορεί να δέσει, πόσο μάλλον το υδροπλάνο.

Νά ρωτήσω... κατ' αρχάς οι Air Sea Lines που έχουν τη βάση τους και απο πού μπορώ να τα βρώ για να ταξιδέψω? Μένω Αθήνα..
Επίσης υπάρχει κάποιο σχετικό Site?
Συγνώμη αν έχει προαναφερθεί, αλλά δέν είχα το κουράγιο να ψάξω! :D