Air Geography & QUIZ

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H πρώτη ήταν αρκετά διαφωτιστική. Τα διεθνή αεροδρόμια με διάδρομο 24 είναι μετρημένα στην ευρώπη.

Επειδή έχει πέσει μία αγρανάπαυση στον "διαγωνισμό" νομίζω πρέπει να θυμίσουμε λίγο τη σειρά, γιά να μην υπάρχουν εβδομαδιαίες παύσεις. (εκτός κι αν βαρεθήκατε).

Λοιπόν, η σειρά εάν δεν κάνω λάθος είναι >
οβελιξ
gonso
billy
jerry
dragonflyer
captainjumbo
μακεδόνας
alexLGSA
xristos
aakunz

Αν ξεχνάω κάποιον είναι μάλλον επειδή ξεκίνησε αργότερα, οπότε μπορεί πιστεύω να μπεί στο τέλος.
Σειρά έχει ο xristos για τεστ (ο οποίος προηγείται και στο σκορ την τελευταία φορά που κοίταξα)

Αν μπορώ να προτείνω να δίνουμε 2 (ή 3) μέρες στον επόμενο για να βάλει τεστ και εάν όχι να βάζει ο επόμενος για να μην "κολλάμε". Επίσης αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να βάλει φωτό να παραχωρήσει την σειρά του στον επόμενο. Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να έχετε σκυλοβαρεθεί οπότε να πάρουμε ο καθένας το κουβαδάκι του κλπ κλπ κλπ.
Προτείνετε κάτι άλλο?

gonso":3oa8mgop said:
Σειρά έχει ο xristos για τεστ (ο οποίος προηγείται και στο σκορ την τελευταία φορά που κοίταξα)

Το test μου έρχεται οσονούπω. Ευχαριστώ για την υπομονή σας! :wink:

Αφεντικό ....
πές μας και τί ψαχνουμε .
(Πόλη, χώρα, δρόμο, δήμαρχο!)

gonso":28s08nca said:
Αφεντικό ....
πές μας και τί ψαχνουμε .
(Πόλη, χώρα, δρόμο, δήμαρχο!)

Με πόλη και χώρα είμαστε μια χαρά... Αν βρεις την πόλη, βρίσκεται κι ο δήμαρχος εύκολα... 8) :lol:

Είναι αρκετά δύσκολο να πείς με σιγουριά. Αν έκανα μιά γρήγορη σκέψη θα έλεγα περίχωρα Στοκχόλμης.
:?: :?: :?:

gonso":bdopxd2y said:
Είναι αρκετά δύσκολο να πείς με σιγουριά. Αν έκανα μιά γρήγορη σκέψη θα έλεγα περίχωρα Στοκχόλμης.
:?: :?: :?:

Ακριβώς! Βασικά στη φωτογραφία φαίνεται η ίδια η Στοκχόλμη, στο κέντρο της φωτογραφίας! (Λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το ESSA) 8)

:arrow: https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=5441

Ναί, δεν φαίνεται σε αυτήν την περιοχή πολύ δόμηση στην φωτό.

Πολύ ωραία λοιπόν και για να πάρω τους βαθμούς > η Annika Billström είναι η δήμαρχος που ψάχναμε!! :lol:

(Δεν θα πρέπει να περηφανεύομαι και πολύ , έχω την εντύπωση οτι μόνο εγώ είδα το τεστ. Έχω μείνει μόνος ? Είναι κανείς εδώ?) :cry: