καλημερα!
θα ηθελα να αναφερω κατι και να κανω και την ερωτηση μου ταυτοχρονα για αυτη την εταιρια.
πριν λιγες ημερες εκανα κρατηση για 3 εισητηρια μεσο αυτης της εταιριας για μπανκονκ , οπου στον πηγαιμο κανει σταση στο αμστερνταμ για 16 ωρες , ενω στην επιστροφη κανει σταση για 12 ωρες στην κινα.
και οι 2 αναμονες ειναι κατα τη διαρκεια της νυχτας και μαλιστα στην κινα φτανουμε στις 00.30 οπου δεν γνωριζω αν θα υπαρχουν καν συγκοινωνιες.
ενω ειχα κανει την κρατηση μου , πηρα τηλεφωνο την αεροπορικη και τους ρωτησα αν μας προσφερεται καταλημα και μεταφορα για τις αναμονες αυτες , της ειπα οτι εχω κανει κρατηση και εντελως τυχαια της ειπα τον αριθμο της δικης μου κρατησης.μου ειπε οτι απ οσο γνωριζει δεν προσφερεται κατι τετοιο,αλλα αν δεν εχει τον αριθμο εισητηριου δεν μπορει να μου πει κατι σιγουρο.. και της ειπα οτι θα το ελενξω τοτε παλι αφου πληρωσω το εισητηριο μου πολυ ευγενικα.
την αλλη μερα πηρα τηλεφωνο στο ταξιδιωτικο να επιβεβαιωσω οτι δεν εχει αλλαξει κατι με τις τιμες για να πληρωσω και μου ειπαν οτι οι 2 κρατησεις ισχυουν κανονικα και οτι η δικη μου κρατηση , κατα ενα περιοργο τροπο ακυρωθηκε απο την ιδια την αεροπορικη χωρις καν να τους ενημερωσει(ενω ειχε αλλες 4 μερες ισχυη).
εγω εκανα παλι την κρατηση (την ιδια ακριβως) με τα ιδια χρηματα και μετα τις πληρωσα ολες μαζι και παρελαβα με εμαιλ τα εισητηρια.
τωρα η ερωτηση μου ειναι, εφοσον δεν υπαρχει πτηση της ιδιας εταιριας με μικροτερο χρονο αναμονης καμια ημερα (ολες οι πτησεις τους προς μπανκονκ εχουν αναμονη πανω απο 12 ωρες σε καποιο αεροδρομιο) , δεν θα επρεπε να μας προσφερουν τα
απαραιτητα?