Καμία αντιπαράθεση χρήστη ragmar. Διαβάζοντας το τελευταίο σχόλιό μου, θα διακρίνεις στην αρχή της τρίτης σειράς τη λέξη "εκτιμώ". Δεν χρειάζεται απαραιτήτως κάποια επιστημονική εξήγηση/ανάλυση για να αναρτήσω μια προσωπική μου άποψη. Εκφράζω την άποψη πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η αγορά στην Ελλάδα -κυρίως οικονομικά και πληθυσμιακά-, είναι εξαιρετικά δύσκολο να σταθεί και άλλη ελληνική αεροπορική εταιρεία μεσαίου-μεγάλου μεγέθους στην υπάρχουσα αγορά, ειδικά χωρίς ξένη ισχυρή χρηματοδότηση/υποστήριξη. Υποτίθεται άλλωστε, πως οι δυο μεγάλες (ΟΑ-ΑΕ) θέλουν να συγχωνευθούν γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν ανεξάρτητες στην μικρή ελληνική αγορά.
Επίσης για το σχόλιο του χρήστη alex96, θέλω να πω πως μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει η LH κάποια πρόθεση εξαγοράς κάποιας ελληνικής αεροπορικής εταιρείας και προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να το κάνει. Περισσότερο θα πόνταρα σε κάποια αραβική εταιρεία που πιθανότατα θα ήθελε να κάνει κάποιο hub σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό με σπουδαία γεωγραφική θέση και παράλληλα δεν θα "πείραζαν" το πορτοφόλι της, υψηλά τέλη και φόροι.