Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009/2010 edition

Έχουμε ξεφύγει εντελώς, όμως πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να δούμε τι ζητάει η IATA από κάθε εταιρεία που θέλει να γίνει μέλος ή να ενταχθεί σε ένα από τα BSP της:

http://www.iata.org/membership/analysis.htm

αυτά που είπα ισχύουν.
όποιος ενδιαφέρετε ας πάρει ένα τηλέφωνο στο Μοντρεαλ για να τα επιβεβαιώσει.
αυτό το Link το έχω δει και εγώ.

Και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές!

Σε ρεπορτάζ της Καθημερινής για τις άγονες αναφέρει και την περίπτωση της ZF που ανέστειλλε τα δρομολόγια για KZI/KSO αφού όπως δήλωσε η εταιρεία πετούσε με 10 επιβάτες...

Επίσης, εξετάζεται η υπαγωγή στα άγονα και του SKG-LXS καθώς εμφανίζει χαμηλές πληρότητες...

Γενικά θα επανεξεταστούν όλες οι γραμμές με πρόθσεη φυσικά νο μειωθούν τα έξοδα... Ωστόσο όποιοι αποχαρακτηρισμοί θα έχουν ισχύ για τον επόμενο διαγωνισμό, το 2012..

:arrow: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_1_24/01/2010_388011

Να σημειωθεί πως η ΟΑ φαίνεται να εγκαταλείπει το SKG-LXS από την άνοιξη (τη γραμμή αυτή είχε ανοίξει και κλείσει η SEH λίγο καιρό αφού ανέλαβε τα άγονα από RHO έως MJT).

με 100 150 ευρώ το RTN ποιος θα πάει με αεροπλάνο. Η Eurolot στην πολώνια σκεφτετε να βάλει όλα τα εισιτήρια εσωτερικού στην τιμή των 100 ζλοτυ (περίπου 25 ευρώ OW), για να ισοπεδώσει τα ICE στην πολώνια που οι τιμές ξεκινάνε από 90 ζλοτυ (20 κάτι ευρώ).

αμά μου κάνει η Α3 εισιτήριο μέχρι 30 ευρώ έχει ισοπεδώσει ΟΣΕ, ΚΤΕΛ, τους καρχαρίες των θαλάσσων (βλέπε Agoudimos, BlueStar, Highspeed κτλ κτλ)

Thanasis_U2":2n1yl0fp said:

Αυτος ειναι απο το καλοκαιρι που περασε ισοπεδωμενος.. λολ

Εχθές, που ρώτησαν κάποιοι μπροστά μου, τον υπάλληλο της Athens στα Κύθηρα για εισιτήρια το Πάσχα, τους είπε ότι τα δρομολόγια είναι μέχρι 26 Μαρτίου και ότι ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (την ερχόμενη) διότι ΘΑ ΞΕΡΕΙ. Βγαίνουν τα αποτελέσματα των άγονων αυτή τη βδομάδα? Και αν βγαίνουν, η ZF θα προλάβει μέχρι τη Παρασκευή να προγραμματίσει και τα δρομολόγιά της?
Υ.Σ. Πάντως ταξίδεψα και με DH4 της Olympic και με ΑΤR της Athens και ψηφίζω χωρίς δεύτερη σκέψη Olympic Air. Ο τρόπος που εξυπηρετεί τα Κύθηρα η ZF μου κάνει περισσότερο για αρπαχτή παρά για κάτι πιο σοβαρό. Χωρίς βέβαια να συνυπολογίσουμε ότι το εισιτήριο αυξήθηκε κατά 10 ευρώ (5 από την ΖF + 5 από τους πράκτορες) χωρίς καμία εξήγηση.

Το OC που χρεώνει ο εκάστοτε πράκτορας δεν είναι κάτι που επηρεάζουν οι εταιρίες... Ειδικότερα για τις άγονες το OC έχει τεθεί 0... το αν ο πράκτορας χρεώνει κάτι επιπλέον εξαρτάται μόνο απο τις επιλογές του...

jerry":22jlu8fk said:
Να σημειωθεί πως η ΟΑ φαίνεται να εγκαταλείπει το SKG-LXS από την άνοιξη (τη γραμμή αυτή είχε ανοίξει και κλείσει η SEH λίγο καιρό αφού ανέλαβε τα άγονα από RHO έως MJT).

Αυτό μου ακούγεται ιδιαίτερα περίεργο καθώς πάντα υπήρχαν παράπονα από τους επιβάτες ότι για Λήμνο πρέπει ναχεις μπάρμπα στην κορώνη για να βρεις θέση καθώς λόγω φαντάρων τα ATR γέμιζαν πολύ γρήγορα και ποτέ δεν έβρισκες θέση αν δεν φρόντιζες μήνες πριν. Είχα φίλη διορισμένη καθηγήτρια στη Λήμνο για 2 χρόνια το 2005-07 και μούλεγε τι τράβαγε να βρει θέση..Τι αλλαξε τώρα;ανέβηκαν τόσο πολύ τα εισιτήρια και επεσε η κινηση;εξάλλου το χειμώνα οι πληρότητες πάντα δεν ειναι χαμηλότερες;