aias
Low-Cost-Class-Member
Σ' ευχαριστώ flying Doc , είμαι σιγουρος οτι οπως γραφεις
Η σκεψη ομως που μου ερχεται στο μυαλο, ετσι αυτη τη στιγμη που γραφω, οτι τελικα για να γινει κατι τετοιο και εδω :
αν ξεσκονισω λιγο το φορουμ θα βρω πολλες πληροφοριες , το παραξενο είναι οτι δεν εχω ασχοληθεί σχεδον καθολου με το Plane spotting ενω το ενδιαφερον μου για τα αεροπλανα είναι μεγαλο ενω εχω ασχοληθει ( περιστασιακα , ναι ειναι εποχες που κατεβαινω στο λιμανι για να φωτογραφισω ) με το ship spottingflying Doc":2oc56lja said:κάνε μια ερευνα στο forum και θα τα βρεις
Η σκεψη ομως που μου ερχεται στο μυαλο, ετσι αυτη τη στιγμη που γραφω, οτι τελικα για να γινει κατι τετοιο και εδω :
Iσως τελικα να μην περναει απο τον ενα μοναχο κουκο που δεν θα φερει την ανοιξη σιγουρα αλλα θα αντιμετωπιζεται σαν ο "περιεργος" που βγαζει φωτογραφιες αλλα απο οργανωμενους "κουκους" οπως στο συλλογο για τον οποιο είναι λογω της παρουσιασης του το θεμα που γραφουμε , η οποιαδηποτε αλλη οργανωμενη προσπαθεια , χμμ.. με βαλατε σε σκεψεις ....flying Doc":2oc56lja said:observation decks, official spotting locations και πλήθος "συναδελφων" που θα κανετε παρέα.