Αεροσυνοδός στην Elite Airlines

• Thread starter lina
  • Ημερομηνία δημιουργίας
αντε ακομα ψαχνουν? τελη ιουλιου περασα!
μου ειπαν οτι εψαχναν γυρω στα εικοσι ατομα. ισως για αυτο.
εμενα μου ειπαν οχι οι ιδιοι αλλα καποιος αλλος πόυ δε μπορω να πω οτι θα ειναι 1300 ευρω καθαρα.
αλλα μελετωντας τις μερες και τις ωρες τις οποιες υποτιθεται οτι θα δουλευουμε λαμβανοντας υποψη οτι η ολη διαδικασια ταξιδιου περα απο το ιδιο ταξιδι κραταει γυρω στο εικοσαωρο (αυτο μου το ειπε ο κυριος Περλης)
και τα ταξιδια ειναι γυρω στα 9 το μηνα. πεντε πηγαινε τεσσαρα ελα και αντιστοιχα τεσσερα πηγαινε πεντε ελα(μηνα παρα μηνα) βγαινει οτι θα περναμε δεκα μερες στον αερα,δεκα στην αμερικη και δεκα στην ελλαδα, δηλ, τρεις και αντιστοιχα δυο μερες την εβδομαδα ταξιδι , δυο μερες την εβδομαδα παραμονη στην αμερικη και δυο μερες την εβδομαδα παραμονη στην αθηνα, μαζι με ολα θεματα που θα μας απασχολουν οπως τζετ λακ.....ειναι λιγα τα λεφτα.
αμα εβγαλε κανεις νοημα εχει καλως.....

Κοριτσια προσεχετε. . . .

Μηπως ολ'αυτα εινα βιτρινα για ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ? ?

Λεω εγω τωρα..... :idea:

Ακόμα και βιτρίνα για κάτι άλλο να είναι, δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τις πιέσει να κάνουν κάτι που δε θέλουν. Ας μην κινδυνολογούμε χωρίς λόγο.
Το να προσέχουν, βέβαια, ισχύει σε κάθε περίπτωση.

γεια σας.
Είμαι νέο μέλος εδώ.
Είχα στείλει κι εγώ το βιογραφικό μου για δουλειά στην elite, πέρασα από συνέντευξη, όπως διάβασα και παραπάνω για άλλιες κοπέλες, και μου είπαν ότι μετά τις εκλογες θα κληθώ να έξεταστώ σε αγγλικά επιπέδου lower. Έχει κανείς ιδέα σε τι είδους αγγλικά θα εξεταστούμε; Ορολογία, απλά αγγλικά της καθομιλουμένης,... τι τέλος πάντων; Δεν έχω καμία σχέση με το χώρο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων

Mάλλον θα είναι κάτι πολύ απλό απ'ότι κατάλαβα εγώ. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα! Έχει κανείς κάποια νεότερη πληροφορία για το πότε :?:

Πηρα χθεσ τηλεφωνο και μου ειπαν αρχες Οκτ.για το τεστ...Ολα πηγαινουν πολυ καλα μου ειπαν απλα εμειναν λιγακι πισω λογω εκλογων..

Παιδιά γεια σας,
ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ειδοποιήθηκε κανείς για να παρακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα σεμινάρια για την elite ?

καλησπερα!!!ειμαι καινουργια σε ολα αυτα και θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει αν εχουν ξεκινησει εκπαιδευση,αν συνεχιζονται ακομα συνεντευξεις και γενικα οποιαδηποτε πληροφορια για την elite airline.thanks

πολλοι φιλοι μου εχουν περασει απο την συνεντευξη ... και περιμενουν...
αχ κατακαημενη ρουμελη...

Re: Elite Airlines

καλησπερα!!!οποιος εχει να μου δωσει πληροφοριες για τις συνεντευξεις,την εκπαιδευση και οτιδηποτε εχει να κανει με την elite θα το εκτιμουσα!σκεφτομαι να στειλω βιογραφικο!ευχαριστω!