Αεροσυνοδός στην Αegean

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το ελάχιστο 80 ώρες. Οι διανυκτερεύσεις ευτυχώς σπάνιες .

Μάλλον έχετε μείνει στην εποχή του βασιλέως. Διορθώνω λοιπόν. Ο βασικός είναι 680 €, η πτητική ώρα πληρώνεται 7€ και η διανυκτέρευση 80€

Ειχα την εντυπωση οτι ηταν στα 60€ μικτα το μεγιστο ποσο. Εισαι βεβαιη;

Λοιπόν θα σας αναφέρω όλα τα ποσά μεικτά...
Μισθός:680
Διανυκτέρευση Εσωτερικού :45
Διανυκτέρευση Εξωτερικού:65
Χρέωση ώρας εν πτήση(Απο την τροχοδρόμιση του αεροσκάφους εώς την άφιξη του στον αερολιμένα):7
Travel value:1% και 3% η/ο προιστάμενος καμπίνας
Και κάποιες λεπτομέρειες στην πτητικές ώρες σε περίπτωση βραδινών ωραρίων ανάμεσα στις 22:00 εώς τις 05:00
Τα stby δεν πληρώνονται φυσικά....
Και μπορείς να κάνεις εώς 6 σκέλη ημερισίως....
Απαραίτητα προσόντα:Να μιλάς άνετα τα αγγλικά μια και η συνέντευξη γίνεται στην Αγγλική γλώσσα...
Απο εμφάνιση μην ακούτε τίποτα απλά να είσαι αδύνατη και πάνω του 1,55 και καλά στην υγεία σου! :great:

skyhigh":3pffjzpl said:
Αυξάνουν τον μισθό στην ΟΑ που έχει ζημίες και ο μισθός στην Aegean που είναι κερδοφόρα έχει μείνει στα 700Ε? Επίδομα Χριστουγέννων, καλοκαιριού κλπ.δίνουν τουλάχιστον?

Απο το αεροδρομιο μου ειπαν οτι οι συμβασεις εγιναν αοριστου χρονου,και αυξηθηκε ο μισθος(αφου πλεον εργαζονται με αλλη συμβαση)διοτι δεν εμενε κανενας μετα τη πρωτη,αντε δευτερη,συμβαση...!Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν!

Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει κάποιος νόμος που να επιτρέπει σε αεροπορική εταιρεία, που εδρεύει σε χώρα μέλος της ΕΕ, να μην δέχεται νέες αιτήσεις για εργοδότηση αρρένων ως μέλη πληρώματος καμπίνας; Για να το πω πιο απλά: μπορεί κάποια αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην ΕΕ να μην δέχεται άνδρες αλλά μόνο γυναίκες ως πληρώματα και να είναι νόμιμο αυτό;

Φιλε αακουνζ γεια χαρα,

Εψαξα κ εφτασα μεχρι την ΥΠΑ και μου ειπανε οτι η καθε αεροπορικη εταιρια μπορει να επιλεξει οτι προτιμαει για ιπταμενο προσοπικο της.
Δεν το νομιζω σωστο αν θελει η Αιγιαου να λεγεται πολιτισμος να μην παιρνει και ιπταμενους φροντιστες.
Στην Ελλαδα οι μοναδικες αεροπορικες εταιριες που προσλαμβανουνε ιπταμενους φροντιστες ειναι οι Ολυμπιακη,Χελλας Τζετ και η ΙΜΠΕΡΙΑΛ
Κριμα γιατι μπορει να δοθει ευκαιρια σε οσους αγαπανε το επαγγελμα να το κανουνε καριερα και ιδιος σε μια εταιρια οπως η Αιγαιου

Να σε ενημερωσω φιλε SX- Petro οτι οτι παρα το γεγονος οτι η ΗΙΑ εχει φροντιστες απο προηγουμενα γκρουπ, ειχε δηλωσει οτι θα σταματησει να προσλαμβανει αντρες γιατι οι περισσοτεροι λεει ειναι γκει και ειναι προσβολη για την εταιρεια :wall: :wall: :wall: ... αυτα ηταν λογια του ιδιου του Ταλαλ ... η αληθεια ειναι οτι ειχε γινει ενα περιεργο συμβαν στη Λιβυη, αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να το πληρωσουν ολοι οι αντρες που εχουν ονειρο αυτο το επαγγεμα ... απο οτι ειδα σε μια τελευταια προκυρηξη της εταιρειας μεσω του skywalker μαλλον μπηκε σε εφαρμογη, αφου ζητουσε μονο κοπελες ...

Αλλα επειδη βγηκα εκτος θεματος να πω οτι ειναι εξωφρενικο το να ακολουθουνται απο εταιρειες οπως η αιγαιου τακτικες του τυπου " ειμαι η σεριλ και σας πεταω ψηλα " . Τα συγχαρητηρια μας στην aegean που πηγε το επαγγελμα τοσο πισω ... δυστυχως δεν εχουν θεση στην Ελλαδα οι ιπταμενοι φροντιστες ... :rant: :rant: :rant:

:with: :with: :with: :deadthread: :deadthread: :deadthread:

aakunz":1lxoknt3 said:
Να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει κάποιος νόμος που να επιτρέπει σε αεροπορική εταιρεία, που εδρεύει σε χώρα μέλος της ΕΕ, να μην δέχεται νέες αιτήσεις για εργοδότηση αρρένων ως μέλη πληρώματος καμπίνας; Για να το πω πιο απλά: μπορεί κάποια αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στην ΕΕ να μην δέχεται άνδρες αλλά μόνο γυναίκες ως πληρώματα και να είναι νόμιμο αυτό;

Όχι, φυσικά κ δεν είναι νόμιμο καθώς κ αποτελεί discrimination (διάκριση?) με βάση το ΕΕ δίκαιο. οι μόνες επιχειρίσεις που επιτρέπονται να το κάνουν είναι όταν αφορά μέρη εστίασης (για σερβιτόρες κυρίως) ή για καλλιτεχνικούς λόγους (πχ όσο κ να προσπαθήσεις κάποιοι ρόλοι δεν καλύπτονται από άνδρες ...). Δεν γνωρίζω γιατί έγινε η αναφορά, αλλά απέχει πολύ το να γράψεις στην αγγελία "ζητούνται κοπέλες" (που είναι παράνομο) από το να αποτελεί άγραφη πολιτική της εταιρείας...ιδιαίτερα στην Αφρικανική Ελλάδα που δεν υπάρχει καμιά έννοια προστασίας από διακρίσεις (βλ λογώ φύλου, ηλικίας, θρησκείας, αναπηρίας, καταγωγής, υγείας)

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους σχετικά με τη συνέντευξη της Aegean,επειδή γνωρίζω πως πολλά άτομα ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να μάθουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία.Το πρώτο σχόλιο που έχω να κάνω μετά την προσωπική μου εμπειρία είναι ότι δεν παίζει βύσμα.Το λέω επειδή δεν έχω καμία σχέση με το χώρο και επειδή το αντικείμενο σπουδών μου είναι τελείως διαφορετικό,δεν έχω κάνει καμία σχετική προετοιμασία και ούτε γνώριζα από πριν τι θα συναντήσω.Το μόνο που θα χρειαστείτε σε αυτή την περίπτωση είναι να το αγαπάτε πολύ ώστε να οπλιστείτε με υπομονή και να δουλέψετε πάνω σε αυτό.Σίγουρα η εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο (να είναι προσεγμένη αλλά όχι κραυγαλέα),αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλλεις τον εαυτό σου.Δεν θέλει υπερβολές,μην γράφετε μέσα στο βιογραφικό κάτι που δεν κατέχετε γιατί ενδεχομένως να το βρείτε μπροστά σας.

Θα πρέπει να είστε ετοιμόλογοι σε κάθε πιθανή ερώτηση και να επιδείξετε τη σχετική ψυχραιμία σε ό,τι και αν σας ρωτήσουν χωρίς να αφήνετε τον εαυτό σας να προδώσει τα πραγματικά σας συναισθήματα πχ. αν σας ρωτήσουν κάτι σχετικά με την εμφάνισή σας που μπορεί να σας ενοχλήσει μην χάσετε το χαμόγελό σας και την αισιοδοξία σας.Είναι τρεις οι κοπέλες που εξετάζονται κάθε φορά και η συνέντευξη πραγματοποιείται στη ξένη γλώσσα που δηλώσατε (αν ξέρετε κάποια άλλη εξίσου καλά με τα αγγλικά θα ερωτηθείτε σε αυτήν) και ελέγχουν τα κιλά σας και το ύψος σας.Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα,το μόνο που αποκόμισα από αυτή την εμπειρία είναι ότι δεν πρέπει να χάνεις ποτέ ευκαιρίες και να κάνεις πάντα την προσπάθειά σου.Μην διστάσετε να ξαναπροσπαθήσετε στέλνοντας το βιογραφικό σας σε περίπτωση που δεν σας κάλεσαν την πρώτη φορά ή ακόμα και αν σας έχουν ήδη απορρίψει.Πάντα να κυνηγάτε το όνειρό σας και να μην επηρεάζεστε από τις γνώμες των άλλων,παρά μόνο να αξιολογείτε από μόνοι σας κάθε φορά τα δεδομένα.Καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας και καλή δύναμη! :great:

Ξέρει κάποιος πόσο συχνά περίπου ζητά αεροσυνοδούς η Aegean... ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.