Αεροπορικές Εκδηλώσεις

• Thread starter Thread starter Elliott LGAV
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συγγνωμη για την ελλειψη τονων - γραφω απο κινητο.

Πολλα μπορουν να ειπωθουν για την ελλειψη μαχητικων της ΠΑ. Δεν εχω επισημη ενημερωση κ δεν μπορω να πω περισσοτερα. Ο Α/ΓΕΑ παντως υποσχεθηκε πιο ενεργη συμμετοχη του χρονου. Στη δεξιωση του Σαββατου, ο διοργανωτης κ οι δημαρχοι Μεταμορφωσης κ Π. Φαληρου τονισαν πως θα επαναληφθει η εκδηλωση του χρονου.

Για τη γιορτη της ΠΑ δεν γνωριζω τι μεσα θα υπαρχουν διαθεσιμα σε καθε αεροδρομιο. Αν ερθεις Ελευσινα παντως, στειλε μου ενα πμ μια δυο μερες πριν, για να συναντηθουμε κ να μπειτε σε Χιουι κ Πουμα.

vassdel":svzoi6zk said:
Ο Α/ΓΕΑ παντως υποσχεθηκε πιο ενεργη συμμετοχη του χρονου. Στη δεξιωση του Σαββατου, ο διοργανωτης κ οι δημαρχοι Μεταμορφωσης κ Π. Φαληρου τονισαν πως θα επαναληφθει η εκδηλωση του χρονου.

Μακάρι !

Εμένα πάντως η επίδειξη των puma το 2008 ήταν η αγαπημένη μου. Και γενικά το 2008 νομίζω ήταν η καλύτερη εκδήλωση απο όλες όσες έχω πάει στην Τανάγρα (05,08,11).

Φέτος δεν τα κατάφερα :(
Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτές τις εκδηλώσεις, είναι πως το όλο κλήμα δεν βγάζει "στρατοκ*$#ση" αλλά εστιάζει αρκετά στο πτητικό κομμάτι. Ακόμη και τα παιδιά που βρίσκονται στην στατική έκθεση και μιλάνε με πολίτες για τα καμάρια τους, δεν συζητάνε για όπλα και πίου-πίου αλλά γενικά για την τεχνολογία του πετούμενου.
(τυπικό βέβαια για ιπτάμενους)

Μάλλον δεν είχες παει στον Αρχάγγελο 2005 στην Ταναγρα, για να σου άρεσε το 2008... :-)

Σαν τον Αρχάγγελο δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει.

Είχα πάει από Λάρισα και ήταν απλά ένα υπερθέαμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου άρεσε περισσότερο το 05;
Εκτός από την εκπληκτική επίδειξη των f16 (ήμουν και δίπλα στους επίσημους...έκσταση), το 08 μου φάνηκε πιο προσεγμένη διοργάνωση.
Μπορεί να θυμάμαι και λάθος...γέρασα από τότε... ;)

Δεν θυμάσαι δηλαδή Frecce Tricolori, Patrulla Aguilla, Orlik, Harrier, Rafale, F-16 demo BAF και RNLAF, Galeb, Albatross (και ποσα αλλα ξεχναω) ΣΥΝ τα όσα (εξαιρετικά) είχε κάνει η ΠΑ και το 05 και το 08; Για εμένα, ο Αρχάγγελος 2005 είναι ανεπανάληπτος. Απο εκει και μετα άρχισε η παρακμή.

Πάντως η επίδειξη του ολλανδικού f16 είναι, κατά τη γνώμη μου, υποδεέστερη του ελληνικού f16 "Ζευς", το οποίο και είδα από κοντά το 2011 στην Τανάγρα. Δυστυχώς δεν έχω δει ούτε τον Αρχάγγελο το 2005, ούτε το 2008. Ελπίζω κάποια στιγμή να επαναληφθεί.

Στα της φετινής athens flying week που πήγα την Κυριακή, δυστυχώς δεν είχε επίδειξη Super Puma, οπότε δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τον φίλο vassdel που τον είχαμε απολαύσει το 2011. Ο Kairys φοβερός. Μεγάλο μείον η έλλειψη σκιάς καθώς και ότι η επίδειξη με 2 Apache το απόγευμα της Κυριακής δεν πραγματοποιήθηκε.

Γνωρίζει κανείς αν φέτος η ΠΑ θα κάνει κάποια εκδήλωση;

Προτειμάζεται η πόλη της Καβάλας για το 4ο Kavala Airsea Show το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Π-Σ-Κ, 20-21-22 Ιουνίου 2014 στο κεντρικό λιμάνι.

Η σελίδα είναι έτοιμη εδώ και λίγο καιρό με αξιόλογο σχεδιασμό και περιεχόμενο.

Υπάρχει και πρόμο βίντεο στο Youtube.

Καλή τους επιτυχία για ακόμη μια χρονιά! :great:

Μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του φετινού AFW.

Για περισσότερες πληροφορίες και φώτο επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του AFW.