Αεροπορικά μαργαριτάρια!

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επιστημονική ανάλυση, όχι μλκίες :3:
...Στην πιάτσα μάλιστα τη χρηματιστηριακή λένε πως «μπορεί η Aegean φέτος να έχει το μεγαλύτερο στόλο και αριθμό πτήσεων και θέσεων που είχε ποτέ ελληνική εταιρεία αλλά εάν δεν πετάξει έως τις ΗΠΑ μονοκοπανιά, Ωνάσης ο Ευτύχης, δεν θα γίνει». Ικανός manager ο βασικός μέτοχος πρέπει να κάνει το άλμα και να σταματήσει να ασχολείται μόνον με τους δευτεροκλασάτους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους...
:arrow: http://www.fpress.gr/epiheiriseis/p...-antagonistes-gia-tin-aegean-meta-tin-raynair

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο παπάς της skygreece απέχει ένα βήμα από το να θεωρηθεί... Ωνάσης!!!

Εννοείς Ω (ΘΑΘΑΘΑΘΑ) νάσης !!!!!!!
Καλό εεεεεε!!!

http://www.nooz.gr/world/vivlio-gia-tin ... o-mustirio

Μάλιστα. Το μυστήριο ΛΥΘΗΚΕ παιδιά. Το ΑΦ ήταν 747 (όπως δείχνει και η φωτό), το οποίο αναφλέγη πάνω από τον κόλπο της Ταϋλάνδης, το είδανε ανώνυμοι, αλλά δεν μίλησαν σε κανέναν παρά μόνο στον συγγραφέα. Και για να κρατήσουμε την πισινή, σύμφωνα με τον συγγραφέα, 'αν βρεθεί το μαύρο κουτί του Μπόινγκ, τότε αυτό ενδέχεται να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος.'

Τελικά ψεκασμένοι υπάρχουν παντού, δεν έχουμε εμείς την αποκλειστικότητα. Παρήγορο.

Εγώ πάντως δεν βλέπω φλόγες στη φωτογραφία με το 747...

Καλησπέρα.
Δε θα σας γράψω για κανένα μαργαριτάρι, αλλά θέλω να μοιραστώ αυτό που είδα πριν λίγο. Για τους Θεσσαλονικείς, θα καταλάβουν πιο εύκολα την τοποθεσία. Όπως λοιπόν γυρνούσα με αυτοκίνητο από Δερβένι προς Τιτάν, στα δεξιά (δυτικά) και έβλεπα ένα αεροπλάνο να ανεβαίνει, τσούπ, το χτύπησε κεραυνός. Ξέρω ότι μπορεί να μην σας νοιάζει, αλλά ήταν φοβερό αυτό που είδα. Το περιστατικό έγινε περίπου 14.45 σήμερα. Δε ξέρω αν μπορεί κάποιος να καταλάβει σε ποια πτήση έγινε ή αν υπάρχει αναφορά. Μακάρι να μπορούσα να το είχα φωτογραφίσει.

Του Ηλία είναι οι περισσότερες εκτός απ το 747! :P