Aegean's Airbus Α320 Family

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
panos":356fkchs said:

Λεει οτι σιγα μην κατσουμε να σκοτωθουμε για να τραβηξουμε ενα (ασχημο) αεροπλανο που θα βλεπουμε για τα επομενα δεν-ξερω-κ-εγω-ποσα χρονια :wink:

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι θα γινει γιορτη :roll:

Γιατί να γίνει? Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.. Νέο αεροσκάφος.. Νέα εποχή, με αύξηση των δρομολογιων.. Γιατί να νοιαστεί η διοίκηση για τους συνεργάτες? Προσέφεραν τίποτα? Βοήθησαν στο να μεγαλώσει η εταιρεία, ώστε να είναι σε θέση να κάνει η εταιρεία αυτό το βήμα? 'Όχι.. Γιατί λοιπόν a τους κάνουμε την χάρη να δούνε το αποτέλεσμα των κόπων τους? Ναι επιλεκτικά διάλεξα τόση ειρωνεία.. Δεν έχω κάτι εναντίoν σου φιλε SkyHawk. Απλά σκέψου: Μια εταιρεία μεγαλώνει. Μια εταιρεία κάνει επενδύσεις ύψους 600 mio $. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι μια τέτοια είδους γιορτούλα. Ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία εταιρεία θα είναι που κάνει κάτι τέτοιο!!!

Φιλικά Στέφος

μακεδωνα οι εταιριες για αυτο ειναι.. Για να αναπτυσωνται. Η δουλεια τους ειναι. Δηλαδη ειναι σαν ενα πιλοτο να κανει γιορτη μετα απο καθε ασφαλη πτηση. Η δουλεια του ειναι να το κανει αυτο. Τελος παντων ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα. Συγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος. Το θεμα ειναι τα 320 της αεροποριας αιγαιου και οχι η γιορτη.

SkyHawk":33zojdca said:
Το θεμα ειναι τα 320 της αεροποριας αιγαιου και οχι η γιορτη.

Μα η γιορτή είναι για το Α320, το νέο αεροσκάφος που εντάσσεται στο στόλο τους. Είναι πολύ απλό το θέμα. Υπάρχει εταιρεία που να εντάσσει ένα νέο τύπο αεροσκάφους στο στόλο της, και να μην το γιορτάζει με κάποιο τρόπο (τουλάχιστον σε κλειστό κύκλο, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση)? Μια απλή τελετή είναι.

giorti :P

Ναι αμε η Air France h Ryanair h Air Atlanta. Aytes kserw prosopika. Oi mones giortes pou gnwrizw oti ginontai einai otan enas typos fevgei apo ton stolo.

Ops βασικα αυτο πηγαινε πμ στον χρηστο!

seven4seven":2mbz6lzg said:
Λεει οτι σιγα μην κατσουμε να σκοτωθουμε για να τραβηξουμε ενα (ασχημο) αεροπλανο που θα βλεπουμε για τα επομενα δεν-ξερω-κ-εγω-ποσα χρονια :wink:

Σε λίγο seven4seven θα μας πείς οτι κακώς που έγινε μια τόσο μεγάλη επένδυση για τα ελληνικά δεδομένα!!Δεν νομίζεις πως θα βοηθήσει αρκετά η συγκεκριμένη κίνηση και στην οικονομία της Ελλάδας αλλα και στην εικόνα που έχουμε στο εξωτερικό για τις αερομεταφορές μας?Βέβαια δεν εννοώ πως είναι η μόνη λύση για την 'ανανέωση' της εικόνας μας,και φυσικά δεν ακυρώνω όλα όσα έχει καταφέρει η ΟΑ.Αλλά σίγουρα αποτελεί ενα βήμα.

Και κάτι επιπλέον δεν είναι και τόσο άσχημο το Α320,η αποψή μου είναι πως το livery είναι λιτό και αρκετά αριστροκρατικό :!: :!:

Νομίζω πως πρέπει να υπερασπίσουμε όλοι ΜΑΣ την κίνηση της Α3.

Και για να μην δημιουργήσω αντιδράσεις,δεν είμαι καθόλου επιθετικός και ειρωνικός μαζί σου,απλώς λέω την αποψή μου.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ :) :)

makedonas":16hxfygx said:
Γιατί να γίνει? Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.. Νέο αεροσκάφος.. Νέα εποχή, με αύξηση των δρομολογιων.. Γιατί να νοιαστεί η διοίκηση για τους συνεργάτες? Προσέφεραν τίποτα? Βοήθησαν στο να μεγαλώσει η εταιρεία, ώστε να είναι σε θέση να κάνει η εταιρεία αυτό το βήμα? 'Όχι.. Γιατί λοιπόν a τους κάνουμε την χάρη να δούνε το αποτέλεσμα των κόπων τους? Ναι επιλεκτικά διάλεξα τόση ειρωνεία.. Δεν έχω κάτι εναντίoν σου φιλε SkyHawk. Απλά σκέψου: Μια εταιρεία μεγαλώνει. Μια εταιρεία κάνει επενδύσεις ύψους 600 mio $. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι μια τέτοια είδους γιορτούλα. Ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία εταιρεία θα είναι που κάνει κάτι τέτοιο!!!

Φιλικά Στέφος

Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί αλλα αυριο θα γινει σε κλειστό κυκλο η γιορτή, Πιθανόν να ήθελαν λίγο ακόμη χρόνο να συντονήστούν και δεν προλαβαίνουν για αυριο. Η Α3 οργανώνει τελετη με ΜΜΕ κτλ με την αφιξη το δεύτερου αεροσκάφους το Μάρτιο, η άφηξη το δεύτερου αεροσκάφος ηταν για της 15 Μαρτίου αλλά δεν είναι σιγουρο ακόμα.

Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να πω στο Μακεδόνα οτι αν η Α3 θέλει να κάνει κάτι για το προσωπικό της αυτό είναι ΑΥΞΗΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ώστε να μπορεί να συγκριθεί με αεροπορικές εταιρείες και σε αυτά.Η επιλογή αεροσκαφών έγινε και γίνεται με εμπορικά κριτήρια για αυτό και επανέρχομαι στο ερώτημά μου για τη καταλληλότητα του τύπου για πτήσεις 30-40 λεπτών.

@ckourli

Εσυ την αποψη σου κ εγω τη δικη μου. Για το αν ειναι σημαντικη η επενδυση η οχι δεν τοποθετηθηκα. Μιλαω (οπως παντα) απο spotter-ικης αποψεως, οτι δεν χρειαζεται να αγχωθουμε να βγαλουμε ενα 320 που θα ειναι based εδω (και που ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ οτι δεν λεει απολυτως τιποτα χρωματικα)
:wink:

ΒΤW, η γιορτη θα ειναι staff only