Aegean προς Κάιρο

• Thread starter Thread starter lgav1966
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για την ιστορία όλες οι ώρες:

A3930 ATH 0925 - 1125 CAI, B733 1234567
A3931 CAI 1215 - 1420 ATH, B733 1234567

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ

Καλησπέρα.Το όνομά μου είναι Σωτήρης και εργάζομαι στην AEGEAN.Θέλω να σου απαντήσω σχετικά με την ερώτησή σου για το άν θα ανοίξει το δρομολόγιο στο Κάιρο.Η τελευταίες πληροφορίες μας είναι οτι το δρομολόγιο αυτό θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.Αυτό τον μήνα ξεκινάει το δρομολόγιο προς Βουκουρέστη.Αν έχεισ κάποια άλλη απορία είμαι στην διάθεσή σου για να σου απαντήσω.Καλό απόγευμα. 8)

alexander":6xkdnh9m said:
Β. Προφυλλίδης - Οικονομική των Μεταφορών

Hmmm file afto to vivlio pou anafereis asholeitai genika me ta oikonomika sta airlines? Poiwn ekdosewn einai? Pou to vriskw stin Athina? Tipota alla vivlia paromoiou periehomenou kserei kanenas na proteinei?

Soory gia to offtopic

Καλά ταξίδια να έχουν αν και με εκνεύρισαν γιατί άρχισαν τις πρώτες ακυρώσεις δρομολογίων: η πτήση της 6ης Ιανουαρίου ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσουν μία αναστάτωση στη δουλειά. Φρόντισαν βέβαια να κάνουν reaccommodation αλλά αυτή είναι επιταγή χωρίς αντίκρυσμα (μία μέρα πριν) :stupid:

Προσπάθησα να κλείσω, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, ATH-CAI στις 6 ή 7 Νοεμβρίου 2007 και CAI-ATH στις 11 ή 12 Νοεμβρίου 2007, αλλά αναφέρει ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια για αυτές τις ημερομηνίες.
Γνωρίζει κάποιος αν θα συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο προορισμός στο χειμερινό πρόγραμμα 2007/2008?

fotis":2zlht593 said:
Προσπάθησα να κλείσω, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, ATH-CAI στις 6 ή 7 Νοεμβρίου 2007 και CAI-ATH στις 11 ή 12 Νοεμβρίου 2007, αλλά αναφέρει ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια για αυτές τις ημερομηνίες.
Γνωρίζει κάποιος αν θα συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο προορισμός στο χειμερινό πρόγραμμα 2007/2008?

............αυτο το μυνημα το εμφανιζει οταν δεν υπαρχουν θεσεις σε καποιο απο τα δυο σκελη. :wink: TIP :
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Πολύ περιορισμένες οι συχνότητες πλέον!

1.3.5.. ATH CAI 0950 1150 A3 930 733
1.3.5.. CAI ATH 1240 1440 A3 931 733

Άρα λογικά θα σου βγαίνει μόνο 07NOV-12NOV
Άντε και καλά ταξίδια!

Τίποτα δε γίνεται........
Ούτε Δε-Τε-Πα, ούτε άλλες ημερομηνίες, ούτε καν διακεκριμένη δεν βγάζει.
:? :? :?

Πάρε ένα τηλέφωνο στην εταιρία και ρώτησε ... :evil: