Aegean news

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Cross μπορει και να γνωριζομαστε, που ξερεις. Εξηγησε μου το ΥΓ που μονο εγω (?) παρεξηγησα.Τι θα πει η LH ειναι ελαφρως σαβουρο***** στις συνεργασιες της.οποτε ηΑ3 τη βοηθα να διατηρει τη φημη της αναλοιωτη? :?:
I m ready to apologise for a reasonable answer.Is there one?

angie":ju6xa61j said:
Cross μπορει και να γνωριζομαστε, που ξερεις. Εξηγησε μου το ΥΓ που μονο εγω (?) παρεξηγησα.Τι θα πει η LH ειναι ελαφρως σαβουρο***** στις συνεργασιες της.οποτε ηΑ3 τη βοηθα να διατηρει τη φημη της αναλοιωτη? :?:
I m ready to apologise for a reasonable answer.Is there one?
Kat'arxas de soy zita kaneis n'apologitheis, apla na kratas ta proswpika sxolia gia ton eayto soy i gia ta pm. Oson afora to ysterografo, opoios parakoloythei tin istoria tis LH kai gnwrizei ti simainei A3 katalavainei. Ta eykolws ennooymena paraleipontai.

Οπως το φανταζομουν, καμμια συγκεκριμενη απαντηση μονο αοριστολογιες. Ειναι πολυ ευκολο να κρυβεσαι πισω απο ***** και μετα να μη δινεις καμμια εξηγηση.Αλλαξτε την ονομασια του site και καντε τη *****.gr. Χαιρετε.

pedia,

ama exete prosopika problimata metaksi sas, mporite na sinexisete tin sisitisi sas, meson PM,

@ agapite angie :)

Αλλαξτε την ονομασια του site και καντε τη *****.gr

efharisto poli gia tin idea sou,

ala distixos then mpernoume simboles apo ***** ;)

piso sto thema :)

mou fainetai poly paraksenh omos auth h synergasia ....
pio poly einai kalo gia to epibatiko koino ths skg gia na mporei apo muc kai fra na exei kalh antapokrish pros olo ton kosmo ....
giati apo thn ath einai ligo ...antagonistiko en merh ths lh......

h skepsh dhladh einai mipos exei kapoio skopo h lh ....
dhladh na dei pos tha pane ta pragmata oste na ksanampei dynamika kai pali sthn skg....

den tha to elega auto alla epeidh to code share einai mono apo kai pros germania .

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ανταγωνισμού LH-A3 στα δρομολόγια Αθήνας-Γερμανίας. ΟΛΑ Τα δρομολόγια της Α3 για Γερμανία γίνονται ATH-SKG-ΧΧΧ (όπου ΧΧΧ=MUC,STR,DUS) και δε νομίζω ότι οι «Αθηναίοι» γεμίζουν τόσο τη γραμμή, όσο αυτοί που πάνε είτε, ATH-SKG, είτε SKG-XXX.

Οπότε ίσως με αυτή τη συνεργασία βολεύονται και οι 2 εταιρείες :wink:

nai men alla exei kapoia direct h a3 gia muc px.....

kai exeis dikio giati pio poly einai na bolepsei apo kai pros skg kai meta me lh pros olo ton kosmo .

yphrxe mia synergasia alla me auto einai pio ...cool.

an kai exo sto myalo mou oti kai ta oraria tha allaksoun ligo pros germania ....pisteuo oti tha ginoun pio proina .....

gia na doume ....

Einai poli kala nea gia tin Aegean, an kai kathisterimena, kai to 1o skalopati gia na mpei se alliance.
H Lufthansa tha sinexisei na exei tis ptiseis apo Athina kai h Aegean apo Thessaloniki, aplos tora tha mporoun oi dio eteries na prosferoun tis ptiseis tis allis san dikies tous. H AEGEAN den tha kanei apeuthias dromologia apo Athina gia Germania fetos, persi to kalokairi to Munich pou dokimase den pige kala.

Εγώ πάλι αναμένω την τιμολογιακή πολιτική των εταιριών. Η Α3 έχει αρκετά ευέλικτους ναύλους, πράγμα που σημαίνει ότι αν θελήσεις να αλλάξεις έναν ναύλο, αυτός αλλάζει όσο χαμηλός και αν είναι. Αντίθετα, η LH έχει αρκετά περιοριστικούς ναύλους, ειδικά οι τρεις χαμηλότερες κατηγορίες δεν επιτρέπουν καμία αλλαγή μετά την έκδοση του εισιτηρίου και δεν ακυρώνονται. Το πως θα επιτευχθεί μία ενιαία ή έστω παρόμοια τιμολογιακή πολιτική ανάμεσα στις δύο εταιρίες, όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις πτήσεων κοινού κωδικού.

Επιπλέον η Α3 θα πρέπει να προβεί και σε ορισμένες τροποποιήσεις στη μηχανογράφησή της. Το σύστημα Gabriel που χρησιμοποιεί η Α3 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου όταν αυτό εκδίδεται από τα συστήματα των ταξιδιωτικών γραφείων. Για το λόγο αυτό, η Α3 χρησιμοποιεί ειδική ιστοσελίδα μόνο για πράκτορες. Φυσικά είναι πολύ χρονοβόρα η έκδοση μέσω αυτού του τρόπου και αν θέλει να θεωρείται εταιρία αξιώσεων που συνεργάζεται με το μεγαθήριο που λέγεται Lufthansa, θα πρέπει να αλλάξουν την πλατφόρμα των κρατήσεών τους. Και επειδή ακριβώς επίκειται συνεργασία με την LH, τη βλέπω την Α3 να αλλάζει σε πλατφόρμα Amadeus την οποία και χρησιμοποιεί και η LH. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τα συστήματα των δύο εταιριών θα έχουν πλήρη συμβατότητα, πράγμα στο οποίο προέβησαν οι περισσότερες Star Alliance εταιρίες.

.

Σήμερα που πήγα σε τουριστικό γραφείο φίλου μου συζητήσαμε για την συνεργασία LH-A3.Αυτό που μου είπε είναι ότι εδώ καi ένα περίπου χρόνο το AMADEUS τιμολογεί και κάνει έκδοση εισιτηρίου με αναχώρηση SKG με Α3 και μετά μέσω FRA-DUS-MUCγια όλους τους εκτός Γερμανίας προορισμούς με LH .
Δοκίμασα το SKG-MUC-NRT-MUC-SKG με A3-LH για μέσα Ιουλίου και μας το πουλούσε 960 ευρω με τους φόρους
To παραπάνω που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα είναι οι εσωτερικοί προορισμοί της LH στην Γερμανία και της Α3 στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.