Aegean Lounge

• Thread starter Thread starter sv1xv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το docs checked (που μάλιστα δεν εμπφανίζεται και πάντα στην κάρτα επιβίβασης...). Αλλά όπως έγραψα, στην πτήση για Αθήνα μάλλον το ζήτησαν γιατί η Α3/ΟΑ έχει την υποχρέωση να ελέγξει τα έγγραφα πριν από την επιβίβαση των δικών της πτήσεων (που γίνεται από το lounge, χωρίς άλλο έλεγχο). Ενώ για πτήση της OS και άλλων εταιριών δεν είναι η αρμοδιότητά τους.

Και κάποιες εταιρίες ελέγχουν κατά την επιβίβαση, τουλάχιστον τους επιβάτες που δεν εμφανίστηκαν στο Check in Counter (αφού δεν έχουν να παραδώσουν βαλίτσα). Δηλαδή, εύκολα μπορείς να φτάσεις στο lounge χωρίς έλεγχο.

Βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία θα έχει πιστοποιητικό γιατί το χρειάζεται για την πτήση.

Γνωρίζουμε αν είναι για το Intra-Schengen ή για το extra-Schengen ;

Προσωπικά, χαίρομαι που είναι το extra-Schengen γιατί το προηγούμενο ήταν απελπιστικά μικρό. Έτυχε το καλοκαίρι να το χρησιμοποιήσω και ήταν ασφυχτικα γεμάτο με επιβάτες πτήσεων προς UK και US.

Και την περασμένη Κυριακή (τριήμερο 25 Μαρτίου) αργά το μεσημέρι το extra-Schengen lounge ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Ξέρουμε που στο extra-Schengen; Είναι πολύ περιορισμένος ο χώρος. Ευχόμαι να μην είναι στο ίδιο επίπεδο. Είναι ήδη στριμωχτά έκει. Καλό θα ήταν όλα τα lounge να τα ανεβάζανε να ανοίξει λίγο και να βάλουνε καθίσματα. Έτσι πως είναι τώρα δεν άρκουν οι θέσεις.

Δίπλα από το Ergon House είναι οι ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες. Δεν ξέρω αν θα έχει και άλλα lounges πάνω ή μόνο της Α3

Απ’ ό,τι κατάλαβα βρίσκεται δυο επίπεδα πάνω από τος αναχωρήσεις (στο επίπεδο 4 λοιπόν). Έχω δυο απορίες αν κάποιος πήγε αυτές τις μέρες: σ’ εκείνον τον όροφο είναι μόνο το lounge της Aegean (αν εχει παράθυρα από 3 πλευρές μαλλον αυτό ισχύει) ή υπάρχει χώρος και για κάτι άλλο;
Επίσης στο επίπεδο 3 από κάτω τι θα γίνει ξέρουμε; Δύσκολο να ανοίξουν άλλα lounges κατά τη γνώμη μου (και της ΒΑ έκλεισε πριν 1-2 χρόνια) αλλά ίσως μεταφερθούν εκεί της Swissport, Goldair, SkyServ για να ανοίξει χώρος στις αναχωρήσεις;

Αναμένουμε καποιο review από το καινούριο lounge με φωτό και βίντεο εφόσον είναι εφικτό !!