AEGEAN - Domestic flights

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε γνωριζω εαν εχει κανει δοκιμαστικες πτησεις στη Ζακυνθο οπως λετε,αλλα ειμαι απολυτα βεβαιος οτι αν οχι φετος,αλλη χρονια εχει κανει πτησεις Charter για λογαριασμο αγγλικων Τ.Ο με 734 σε τακτικοτατα χρονια διαστηματα,και γιαυτο δε θα με εξεπληται να εβλεπα αεροσκαφος της Α3 στο συγκεκριμενο αεροδρομιο.
Για πιθανη εναρξη δρομολογιων,μαλλον απιθανο διοτι δεν μπορουμε να πουμε ευκολα οτι η Ζακυνθος <<σηκωνει>> και αλλη εταιρια.

Νέα Δρομολόγια

Καλα αυτα τα 737 της Α3 ποτε θα τα βγαλει απο το στολο της????

Re: Aegean's Airbus Α320 Family

αρχες του μηνα γυρισα απο σαντορινη με 321........τελειο αεροπλανο, το καταχαρηκα αν και δεν ηταν το πρωτο 321 που ταξιδεψα ( LTU, Air Berlin κτλ )
πιλοτος γερμανος !!( το ονομα το ξεχασα ) εκπαιδευτης η κατι αλλο ? σιγουρα καποιος θα ξερει να μου πει !

Σήμερα ATH - SKG - DUS με κυβερνητη τον κο Wismueller (ή κατι τετοιο τελος παντων).

TIRLIX":zny259gj said:
αρχες του μηνα γυρισα απο σαντορινη με 321........τελειο αεροπλανο, το καταχαρηκα αν και δεν ηταν το πρωτο 321 που ταξιδεψα ( LTU, Air Berlin κτλ )
πιλοτος γερμανος !!( το ονομα το ξεχασα ) εκπαιδευτης η κατι αλλο ? σιγουρα καποιος θα ξερει να μου πει !

Συγνώμη, σε ποιο δρομολόγιο έβαλε η Α3 Α-321 για Σαντορίνη, γιατί τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσ/νίκη υποθετικά χρησιμοποιεί τα άβρο και τα 737..

Δεν ειναι στανταρ αυτο που λες. Απο Αθηνα βαζει και 320 και 321. Τα τελευταια, λογω τρελλης κινησης απο/προς το νησι, και πηγαινοερχονται καρα-γεματα...

Το κανονικο προγραμμα της Α3 για το καλοκαιρι στη Σαντορινη περιλαμβανει 5 πτησεις εκ των οποιων: 2 με 320 και 3 με AR1. Προφανως το 321 περισεψε απο το Λονδινο που αντικατεστησε τα μεγαλεπηβολα σχεδια με 321 σε 320 οπου αυτη τη εποχη θα γινεται στο νησι αυτο ο χαμος απο τις επιστροφες...Ο Γερμανος πιλοτος μαλλον ειναι εκπαιδευτης διοτι η Α3 απο οσο γνωριζω εχει μονο Ελληνες χειριστες.

Jetflight, (ξανα) λαθος κανεις. Στην Α3 υπαρχουν ενας Εγγλεζος, ενας Μαλτεζος, δυο Αυστριακοι και ο προαναφερθεις Γερμανος, ολοι Κ1 και ΟΧΙ εκπαιδευτες.
Συγγνωμη για το οφφ, απλα να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.

Αυτο το παλι βγαλε το. Αν εισαι εκ των εσω και γνωριζεις οκ απλα οσες φορες εχω πεταξει με Α3 οι πιλοτοι ειναι Ελληνες.
Οσο για τα 737 και τα Αβρο στη Σαντορινη σας ειπα αυτη τη περιοδο πετανε μονο 320 και Αβρο απο την Α3.

jetflight":qnxf59n6 said:
Αν εισαι εκ των εσω και γνωριζεις οκ απλα οσες φορες εχω πεταξει με Α3 οι πιλοτοι ειναι Ελληνες.

Nαι ειμαι (για οποιον δεν το εχει προσεξει) και γι αυτο εγραψα αυτα που εγραψα. Και αν εχεις πεταξει 10/20/50/100 φορες με Α3 και ακουγες ΡΑ στα Ελληνικα, δεν σημαινει οτι ολοι ειναι Ελληνες :idea:

Οσο για τα 737 και τα Αβρο στη Σαντορινη σας ειπα αυτη τη περιοδο πετανε μονο 320 και Αβρο απο την Α3.

Οπως προειπε και καποιος πιο πανω, ΠΑΝΕ ΚΑΙ Α321. ΠΑΝΕ ΚΑΙ Α321. ΠΑΝΕ ΚΑΙ Α321. Δεν χρειαζεται να επιμενετε, κυριοι. (και δεν σημαινει απαραιτητα οτι συμφωνω με την δρομολογηση 321 σε πτηςη 25 λεπτων, που φορτωνει τζαμπα κυκλους τα αεροπλανα. Αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο.)

Αυτο το παλι βγαλε το. .

ΟΚ, το εβγαλα.